Ο Σάκης Τανιμανίδης συνάντησε τη γιαγιά της Χριστίνας Μπόμπα -Του έδωσε την «άδεια» να απιστήσει [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Σάκης Τανιμανίδης συνάντησε τη γιαγιά της Χριστίνας Μπόμπα -Του έδωσε την «άδεια» να απιστήσει [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας σόουμπίζ.

Το ζευγάρι έχει έντονη δραστηριότητα στα social media ενημερώνοντάς μας με το τι κάνει. Στην τελευταία του ανάρτηση ο παρουσιαστής μας γνώρισε τη γιαγιά της αγαπημένης του μέσα από ένα τρυφερό βίντεο.

«Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την εμπειρία της γιαγιάς! Επίσης να πω οτι ειμαι πολύ ευτυχισμένος...γιατί ενώ έχω χάσει τους παππούδες και τις γιαγιάδες μου, η Χριστίνα μου χάρισε τους δικούς της για τα επόμενα χρονιά. Είναι ευλογιά ο πάππους και η γιαγιά», έγραψε.

Η γιαγιά της Χριστίνα Μπόμπα έδωσε την «άδεια» στον Σάκη Τανιμανίδη να απιστήσει στον γάμο του με την εγγονή της, αρκεί να γίνει στα κρυφά. Κάτι που ωστόσο απαγόρεψε να κάνει η εγγονή της.

«Δηλαδή εγώ και θα μαγειρεύω και ''κουτσουκέλες'' θα κάνει ο Σάκης και δεν θα τις μαθαίνω», της είπε η Χριστίνα Μπόμπα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις Αύγ 22, 2017, 4:11πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ