Ισκια: Καρέ καρέ η στιγμή που διασώστες βγάζουν από τα χαλάσματα ένα μωρό 7 μηνών [βίντεο] - iefimerida.gr

Ισκια: Καρέ καρέ η στιγμή που διασώστες βγάζουν από τα χαλάσματα ένα μωρό 7 μηνών [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την συγκλονιστική στιγμή που οι διασώστες βγάζουν από τα χαλάσματα ένα μωρό 7 μηνών μετά τον σεισμό 4 ρίχτερ στο νησί Ισκια της Ιταλίας κατέγραψαν τα τοπικά μέσα.

Στο βιντεο φαίνεται οι πυροσβέστες με προσεκτικές κινήσεις να ψάχνουν στα συντρίμμια, ώσπου ξαφνικά ακούγεται το κλάμα του μωρού όταν ο άνδρας το τραβάει σιγά σιγά έξω από τα ερείπια.

Με τους διασώστες να φωνάζουν «μπράβο» και όσους είναι εκεί να χειροκροτούν, ο άντρας βγάζει έξω το μωρό, το οποίο αν και κλαίει φαίνεται καλά στην υγεία του.

Πάντως, οι έρευνες κάτω από τα ερείπια συνεχίζονται καθώς υπάρχουν ακόμα αγνοούμενοι. Μεταξύ αυτών, τα δύο αδερφάκια του μωρού, ηλικίας τεσσάρων και έξι ετών, που επίσης παγιδεύτηκαν στα ερείπια. Γύρω στις 12 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος, οι διασώστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το ένα από τα δύο παιδάκια. Παραμένει όμως το άλλο για το οποίο συνεχίζεται η προσπάθεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ισκια Ιταλία μωρό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ