Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Ζωή Λάσκαρη, στη μία το μεσημέρι - iefimerida.gr

Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Ζωή Λάσκαρη, στη μία το μεσημέρι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα το μεσημέρι στις 13:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου στην οδό Σκουφά, θα γίνει η κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού του Ελληνικού κινηματογράφου, Ζωής Λάσκαρη, η οποία έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή, σε ηλικία 73 ετών .

Η ταφή της θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών και η οικογένεια ζητά αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές στην Κιβωτό του πατέρα Αντώνιου.

Η μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου έφυγε ξαφνικά από τη ζωή από ανακοπή, στον ύπνο της, την Παρασκευή, αφήνοντας συγκλονισμένους τους δικούς της ανθρώπους, τις κόρες της Μάρθα και Μαρία-Ελένη, την εγγονή της Ζένια και τον σύζυγό της Αλέξανδρο Λυκουρέζο οι οποίοι ακόμη προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τον αναπάντεχο χαμό της. Η είδηση του θανάτου της Ζωής Λάσκαρη σκόρπισε τη θλίψη σε όλη την ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα τους θαυμαστές της αλλά και τους συμπρωταγωνιστές της στις θρυλικές ταινίες...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζωή Λάσκαρη κηδεία ταφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ