Ο λόγος που πρέπει να αποφεύγεις να ζυγίζεσαι- Ειδικά όταν είσαι σε δίαιτα - iefimerida.gr

Ο λόγος που πρέπει να αποφεύγεις να ζυγίζεσαι- Ειδικά όταν είσαι σε δίαιτα

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δίαιτα πολλοί εμίσησαν, τη ζυγαριά επίσης.

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ζυγαριά στο σπίτι και μάλιστα στο μπάνιο (ή κάπου εκεί κοντά).

Κι ενώ υπάρχουν περίοδοι που μπορεί να κάνουμε ότι δεν την βλέπουμε και να περάσουν μήνες ολόκληροι χωρίς να ανέβουμε, όταν είμαστε σε δίαιτα μπορεί να συμβεί το ακριβώς αντίθετο. Να ζυγιζόμαστε κάθε, μα κάθε, πρωί. Για αρχή να σας πούμε πως ούτε το ένα είναι σωστό, ούτε το άλλο.

Ας ξεκινήσουμε με τη δεύτερη περίπτωση όμως. Κάθε μέρα γδύνεστε, ανεβαίνετε και υπολογίζετε γραμμάρια. Κάπως κουραστικό και κυρίως, ψυχοφθόρο, δεν πιστεύετε;

Στο κάτω κάτω, πόσες φορές έχετε ανέβει στη ζυγαριά γεμάτη ενθουσιασμό (ενώ ίσως έχει προηγηθεί μια μέρα που προσέξατε τη διατροφή σας ή γυμναστήκατε παραπάνω) μόνο και μόνο για να δείτε το νούμερο (που μπορεί να έχει κολλήσει ή να είναι πιο «ανεβασμένο» απ' όσο θα θέλατε) και να «αποκαθηλωθείτε» έχοντας πάρει το πιο προβληματισμένο σας ύφος; Χρμμμ. Στα λόγια μας έρχεστε.

Διάβασε το λόγο που δεν πρέπει να ζυγίζεσαι καθημερινά και τι προτείνει η διαιτολόγος στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ