Viral η φωτογραφία αγοριού που κοιμάται αγκαλιά με μια τεράστια αγελάδα [εικόνα] - iefimerida.gr

Viral η φωτογραφία αγοριού που κοιμάται αγκαλιά με μια τεράστια αγελάδα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Viral έχει γίνει η φωτογραφία ενός αγοριού το οποίο κοιμάται παρέα με την... αγελάδα του.

Ο λόγος για τον 15χρονο Μίτσελ Μάινερ και την αγελάδα του Οντρι, με την οποία πρόσφατα συμμετείχε σε ένα σόου γαλακτοπαραγωγής βοοειδών στην Αϊόβα. Παρά τη σκληρή προετοιμασία τους δεν κατάφεραν να κερδίσουν την πρώτη θέση, βγήκαν έβδομοι.

Το δίδυμο, του εφήβου με την αγελάδα, νιώθοντας εξαντλημένο μετά το σόου πήρε έναν υπνάκο... αγκαλιά! Ο πατέρας του αγοριού τους βρήκε να κοιμούνται στον στάβλο και δεν έχασε την ευκαιρία να τους φωτογραφίσει. Στη συνέχεια πόσταρε τη φωτογραφία στο Facebook γράφοντας στη λεζάντα: «Ο γιος μου ο Μίτσελ και η αγελάδα του, μετά την παρουσίαση χθες». Η φωτογραφία φυσικά έγινε viral με τα likes να πέφτουν βροχή.

«Νομίζω ότι επειδή ακριβώς πέρασαν πολύ χρόνο μαζί νιώθουν αρκετά άνετα ο ένας με τον άλλον» λέει η μητέρα του μικρού προσπαθώντας να εξηγήσει αυτή την οικειότητα.

Viral η φωτογραφία αγοριού που κοιμάται αγκαλιά με μια τεράστια αγελάδα [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αγελάδα γαλακτοπαραγωγός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ