Νέα επίθεση με οξύ στο Λονδίνο – Τραυματίστηκε 18χρονος - iefimerida.gr

Νέα επίθεση με οξύ στο Λονδίνο – Τραυματίστηκε 18χρονος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον προβληματισμό των αρχών προκαλεί η νέα επίθεση με οξύ που σημειώθηκε στο Λονδίνο, με θύμα έναν 18χρονο που φέρεται να τραυματίστηκε σοβαρά.

Η εφημερίδα «Τhe Guardian» αναφέρει ότι η επίθεση έλαβε χώρα στο ανατολικό Λονδίνο, στην περιοχή Λέιτον. Ο άντρας έκανε ποδήλατο όταν τον πλησίασε άγνωστος αριθμός νεαρών με μοτοποδήλατα και του έριξε ένα διαβρωτικό υγρό στο πρόσωπο.

Ο 18χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με τις αρμόδιες αρχές να αναφέρουν ότι τα τραύματά του θα «αλλάξουν τη ζωή του». Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, φέρει σοβαρά εγκαύματα και οι ουλές στο πρόσωπό του θα είναι μόνιμες.

Μέχρι στιγμής, η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε συλλήψεις για την επίθεση αλλά οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται.

Το περιστατικό στο ανατολικό Λονδίνο είναι το τελευταίο σε μια σειρά επιθέσεων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Μάλιστα, η αύξηση αντίστοιχων περιστατικών έκανε αρμόδιους φορείς να ζητήσουν από τις αρχές να τεθούν σε περιορισμοί στην πώληση ακόμη και του θεϊκού οξέος, η κατοχή του οποίου δεν είναι παράνομη.

Τον περασμένο χρόνο σημειώθηκαν 455 επιθέσεις με οξύ στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ επίθεση Λονδίνο οξύ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ