Το πρώτο Skoda με ψηφιακό πίνακα οργάνων θα είναι το Karoq [βίντεο] - iefimerida.gr

Το πρώτο Skoda με ψηφιακό πίνακα οργάνων θα είναι το Karoq [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Karoq, το νέο SUV της Skoda που θα αντικαταστήσει το Yeti, αναμένεται να είναι μια από τις πιο σημαντικές πρεμιέρες στην επερχόμενη έκθεση της Φρανκφούρτης.

Μέχρι να γίνει αυτό αποκαλύπτονται σιγά σιγά κάποιες από τις λεπτομέρειές του, όπως π.χ. πως θα είναι το πρώτο μοντέλο της μάρκας που θα χρησιμοποιήσει τον ψηφιακό πίνακα οργάνων του ομίλου Volkswagen. Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο ο ψηφιακός πίνακας οργάνων θα έχει συνολικά 4 προγράμμα λειτουργίας (Classic, Digital, Info Profile, Reduced).

Το Karoq αναμένεται στην χώρα μας προς τα τέλη του έτους, ενώ γενικά θα είναι διαθέσιμο με δύο επίπεδα εξοπλισμού και 5 συνολικά κινητήρες, Η βάση του σε ότι αφορά τα σύνολα βενζίνης θα είναι τα 1.000 κυβικά και για τους πετρελαιοκινητήρες τα 1.600, ενώ σε κάθε περίπτωση η ελάχιστη απόδοση θα είναι 115 ίπποι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Skoda
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ