Αυτή είναι η ιδανική ώρα για τη μεσημεριανή σου σιέστα - iefimerida.gr

Αυτή είναι η ιδανική ώρα για τη μεσημεριανή σου σιέστα

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα οφέλη της σιέστας μπορεί να έχετε ακούσει. Αυτό που ίσως δεν ξέρατε είναι ποια είναι η πιο σωστή ώρα της ημέρας για να ενδώσετε.

Όποιοι δουλεύουν από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα σίγουρα έχουν νιώσει (και μάλιστα ουκ ολίγες φορές) την ενέργειά τους να αγγίζει το ναδίρ κάποια στιγμή της ημέρας.

Το πιθανότερο είναι πως συμμαζεύετε εκ νέου τις δυνάμεις σας και συνεχίζετε πάνω από το πληκτρολόγιο ή το πόστο σας, πράγμα -εννοείται- εξαντλητικό. Προφανώς, δεν έχουμε όλη τη δυνατότητα (ή και την ηρεμία) για να πάρουμε έναν «υπνάκο» μέσα στην ημέρα, ακόμα και όταν νιώθουμε τα επίπεδα της ενέργειάς μας να φτάνουν στο μηδέν (εκτός αν δουλεύετε στη Google που παρέχει τη δυνατότητα για power nap στους υπαλλήλους της).

Αν όμως εσείς που αυτή τη στιγμή διαβάζετε το άρθρο ανήκετε στη μερίδα των τυχερών που γυρνούν σπίτι το μεσημέρι και μπορούν να ξαπλώσουν έστω για ένα μισαώρο, αυτή η σιέστα έχει αδιαπραγμάτευτα οφέλη στην υγεία, στην παραγωγικότητα και στη συνολική εγκεφαλική σας λειτουργία. Απ' ότι φαίνεται, υπάρχει και η ιδανική ώρα της ημέρας για να αυξήσει κανείς την απόδοση μιας σιέστας. Ποια είναι αυτή;

Δες ποια είναι η ιδανική ώρα της ημέρας για σιέστα στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ POWER NAP Σιέστα μεσημεριανός ύπνος νύστα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ