Της έκανε πρόταση γάμου με μικρότερο δαχτυλίδι για να την αναγκάσει να χάσει κιλά - iefimerida.gr

Της έκανε πρόταση γάμου με μικρότερο δαχτυλίδι για να την αναγκάσει να χάσει κιλά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Yπάρχουν αρκετοί τρόποι να μιλήσετε στον-στην σύντροφό σας για το βάρος και τη διατροφή του. Ενας άνδρας την Ουαλία αποφάσισε να το κάνει, αλλά με τον χειρότερο τρόπο που θα μπορούσε να βρει. Δίνοντας ένα δαχτυλίδι αρραβώνων.

Η σχέση της Chloe με τον σύντροφό της ξεκίνησε όταν η ίδια ήταν 16 ετών. Μετά από 7 χρόνια, ο «καλός» της, της έφερε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων που ωστόσο δεν έκανε στο δάχτυλό της. Στην πραγματικότητα ήταν τέσσερα νούμερα πιο μικρό «Ήξερε ακριβώς το μέγεθος του δαχτύλου μου, οπότε όταν τον ρώτησα γιατί μου έφερε τόσο μικρό δαχτυλίδι, μου είπε: «Μπορείς να το φορέσεις όταν χάσεις βάρος» ανέφερε η 23χρονη πλέον στη Daily Mail.

Κοιτάζοντας πίσω στη σχέση της η Chloe, αρχίζει σιγά σιγά να αποκωδικοποιεί τη συμπεριφορά του φίλου της, και να αντιλαμβάνεται όλη την ψυχολογική βία που υπέστη. Υποστηρίζει ότι όταν ήταν μικρότερη, την ενθάρρυνε να τρώει πολύ, ώστε να παχύνει και να μην είναι ελκυστική για τους άλλους άντρες.

Διάβασε τι συνέβη τελικά με την άδοξη πρόταση γάμου στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ