Κλειστή παραμένει η Αθηνών - Πατρών - iefimerida.gr

Κλειστή παραμένει η Αθηνών - Πατρών

εθνική οδός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απροετοίμαστος για ακόμη μία φορά ο κρατικός μηχανισμός αφού η χθεσινή καταρρακτώδης βροχή προκάλεσε πολλά προβλήματα και μεγάλη ταλαιπωρία στον κόσμο. Η εθνική οδός Αθηνών-Πατρών έκλεισε εξαιτίας κατολίσθησης στο ύψος του Διακοπτού, ενώ σε άλλα σημεία έχει παρουσιάσει καθίζηση το έδαφος με αποτέλεσμα ο δρόμος να παραμένει ακόμα κλειστός.

Στο 161ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αθηνών Πατρών τα βράχια «ξεκόλλησαν» εξαιτίας των ισχυρών βροχοπτώσεων ο δρόμος έκλεισε.Το ίδιο και την Παλαιά Εθνική οδό. Συνεργία της νομαρχίας που έφτασαν επί τόπου, κατάφεραν να ανοίξουν το δρόμο στην Παλαιά Εθνική οδό, μόνο για τα Ι.Χ και όχι για τα φορτηγά ενώ καταβάλλουν προσπάθειες να ανοίξουν και την Νέα Εθνική Οδό.

Την ίδια ώρα που οι οδηγοί στην Εθνική οδό ακολουθούσαν το δικό τους Γολγοθά, η Αττική πνιγόταν με την Χαμοστέρνας να έχει μετατραπεί σε ποτάμι, και την Πυροσβεστική να δέχεται συνεχώς κλήσεις για απάντληση υδάτων από πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματα, καθώς και για απομάκρυνση πεσμένων δένδρων και αντικειμένων. Τα περισσότερα προβλήματα σημειώθηκαν στις περιοχές του Πειραιά, του Κορυδαλλού, του Μοσχάτου, της Καλλιθέας, του Βύρωνα, του Παγκρατίου και στο ευρύτερο κέντρο της Αθήνας.

Παράλληλα περιοχές της επαρχίας, αλλά και νησιά είχαν βυθιστεί στο σκοτάδι εξαιτίας προβλημάτων στην ηλεκτροδότηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ