Λιβαδειά: Σκοτώθηκε οπαδός του ΠΑΟΚ -Επεσε σκαρφαλώνοντας σε νερόμυλο - iefimerida.gr

Λιβαδειά: Σκοτώθηκε οπαδός του ΠΑΟΚ -Επεσε σκαρφαλώνοντας σε νερόμυλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονισμένοι συγγενείς και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε για τον άδικο χαμό του 24χρονου Χρήστου Μπακόλα, οπαδού του ΠΑΟΚ που έχασε τη ζωή του λίγο πριν την έναρξη του σημερινού αγώνα σε δυστύχημα.

Ο 24χρονος νεαρός, ήταν παιδί πολύτεκνης οικογένειας από την Χαλκιδική και ο ίδιος αθλητής, ενώ βοηθούσε τον πατέρα του στον οικογενειακό τους φούρνο.

Λιβαδειά: Σκοτώθηκε οπαδός του ΠΑΟΚ -Επεσε σκαρφαλώνοντας σε νερόμυλο | iefimerida.gr 0

Σήμερα το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό του περιβάλλον, ο άτυχος νέος σηκώθηκε και ετοιμάστηκε να πάει το ταξίδι για να δει την αγαπημένη του ομάδα να κάνει το ντεμπούτο της στη Λειβαδιά με αντίπαλο την τοπική ομάδα τον Λεβαδειακό.

Ο άτυχος νεαρός ταξίδευε με το πούλμαν των οργανωμένων φιλάθλων του ΠΑΟΚ, όταν νωρίς το μεσημέρι, έφτασαν στο χωριό Κρύα της Λειβαδιάς που είναι ένα τουριστικό μέρος με ταβέρνες οι ταξιδιώτες κατέβηκαν να ξεμουδιάσουν και να φάνε το μεσημεριανό τους.

Ο άτυχος νεαρός, εντυπωσιάστηκε από έναν όμορφο νερόμυλο και θέλησε να μπει μέσα προκειμένου να τραβήξει μια φωτογραφία. Δυστυχώς όμως δεν υπολόγισε καλά και μόλις πάτησε πάνω στη φτερωτή του νερόμυλου, εκείνος γύρισε απότομα και αστραπιαία ο 24χρονος έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του στα μεταλλικά τοιχώματα του.

Η μητέρα του 24χρονου παλικαριού έπαθε σοκ, όταν αστυνομικοί της είπαν δια τηλεφώνου, ότι ο γιος της είναι νεκρός καθώς η ίδια νόμιζε ότι το παιδί της βρισκόταν στο δωμάτιο του και κοιμόταν. Δεν γνώριζε κανείς για τη σημερινή εκδρομή του πέραν του πατέρα του.

Ολοκληρώθηκε ανάσυρση νεκρού ατόμου, από νερόμυλο, στην περιοχή Πηγές Κρύας Λιβαδειάς.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Καλό παράδεισο Χρήστο!

Με ανακοίνωσής της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για τον άδικο χαμό του οπαδού της.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της και την μεγάλη οδύνη για τον τραγικό και άδικο χαμό του φιλάθλου μας σήμερα στη Λιβαδειά.

Συλλυπούμαστε την οικογένεια και τους οικείους του και, παρότι σε τέτοιες περιπτώσεις ίσως τίποτα δεν είναι αρκετό να απαλύνει τον πόνο τους, δεσμευόμαστε για την αμέριστη συμπαράστασή μας στο πένθος τους. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν θα αφήσει να ξεχαστεί ποτέ η μνήμη του!

Καλό Παράδεισο Χρήστο!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Λιβαδειά οπαδός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ