Η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας στη Σύρο απαντά στη Δεναξά: Όποιος θέλει να τρώει μισό μέτρο χταπόδι, το πληρώνει - iefimerida.gr

Η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας στη Σύρο απαντά στη Δεναξά: Όποιος θέλει να τρώει μισό μέτρο χταπόδι, το πληρώνει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας στη Σύρο ενημερώθηκε για τα όσα κατήγγειλε δημόσια η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά και της απάντησε με τον δικό της τρόπο στο facebook.

Η δημοσιογράφος, η οποία ζει και εργάζεται στη Γαλλία, αναφέρει στην ανάρτηση της, ότι εκείνη και η παρέα της την «πάτησαν» σαν τουρίστες πριν λίγες ημέρες. Όπως εξηγεί, ο λογαριασμός ήταν αρκετά «φουσκωμένος», δεν υπήρχαν πουθενά αναρτημένες οι τιμές, το μαγαζί δεν είχε POS και στην απόδειξη δεν αναφέρονταν τα πιάτα που παρήγγειλαν.
Η υπεύθυνη της επιχείρησης, επιλέγει τη λέξη «κατηγορούμενη» για να συστηθεί στο διαδικτυακό κοινό και ευχαριστεί τη Μαρία Δεναξά για τη διαφήμιση. Επίσης, όπως γράφει στο κείμενο της, η δημοσιογράφος θα μπορούσε να καλέσει τις αρμόδιες αρχές, αφού είδε τόσες παρατυπίες, αλλά δεν το έκανε γιατί ήθελε να διαφημιστεί.

Διαβάστε όσα έγραψε η υπεύθυνη της ταβέρνας ως απάντηση στη δημοσιογράφο:

Η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας στη Σύρο απαντά στη Δεναξά: Όποιος θέλει να τρώει μισό μέτρο χταπόδι, το πληρώνει | iefimerida.gr 0

Τι είχε γράψει η Μαρία Δεναξά

Η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας στη Σύρο απαντά στη Δεναξά: Όποιος θέλει να τρώει μισό μέτρο χταπόδι, το πληρώνει | iefimerida.gr 1

Χθες, η Μαρία Δεναξά «ξαναχτύπησε» στο facebook με ανάρτηση της για το συγκεκριμένο θέμα, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί καθόλου στα όσα έγραψε για εκείνη η υπεύθυνη της ταβέρνας.

Σε κείμενο της με τίτλο «Μικρογραφία της ελληνικής νοοτροπίας», γράφει ότι της έκανε εντύπωση το γεγονός πως συντοπίτες της έβαλαν εναντίον της, κατηγορώντας την ότι είχε πρόθεση να δυσφημήσει τον τόπο της, τη Σύρο. Μάλιστα, στο τέλος δημοσιεύει και κάποια από τα σχόλια που της έκαναν εντύπωση.

Η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας στη Σύρο απαντά στη Δεναξά: Όποιος θέλει να τρώει μισό μέτρο χταπόδι, το πληρώνει | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρία Δεναξά ταβέρνα Σύρος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ