O ληστής των ασανσέρ επέστρεψε και επιτέθηκε σε δύο γυναίκες στη Νέα Σμύρνη - iefimerida.gr

O ληστής των ασανσέρ επέστρεψε και επιτέθηκε σε δύο γυναίκες στη Νέα Σμύρνη

O ληστής των ασανσέρ επέστρεψε και επιτέθηκε σε δύο γυναίκες στη Νέα Σμύρνη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ήταν ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών που έμπαιναν στα ασανσέρ. Καταδικάστηκε σε 179 χρόνια φυλακή και μόλις βγήκε συνέχισε...από εκεί που σταμάτησε.Ο διαβόητος ληστής των ασανσέρ που έδρασε την δεκαετία του ‘90 χτύπησε και πάλι. Ο 39χρονος έκανε τουλάχιστον δύο επιθέσεις, πριν συλληφθεί μια ακόμα φορά από τους αστυνομικούς,.

Ο κακοποιός λήστευε τις γυναίκες στις εισόδους των πολυκατοικιών και δεν ήταν λίγες οι φορές που ασελγούσε σε βάρος τους. Ένα από τα θύματά του μάλιστα ήταν και η τότε γραμματέας της νεολαίας ΠΑΣΟΚ και νυν βουλευτής, Τόνια Αντωνίου.

Όταν συνελήφθη καταδικάστηκε σε συνολική κάθειρξη 179 ετών για 48 επιθέσεις. Και όμως ο 39χρονος βγήκε και έβαλε και πάλι στο στόχαστρό του νεαρές γυναίκες. Το πρώτο του θύμα ήταν μια 28χρονη από την περιοχή της Νέας Σμύρνης που της επιτέθηκε λίγο πριν τις 5 το πρωί, καθώς επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση…

Ο ληστής των ασανσέρ ενώ την κρατούσε από το λαιμό πήρε από την νεαρή γυναίκα ότι χρήματα είχε στην τσάντα της και την άφησε έντρομη. Στη συνέχεια το θύμα ειδοποίησε την αδελφή της, αλλά και την αστυνομία

Ο 39χρονος όμως δεν σταμάτησε εκεί. Την ίδια μέρα, επιτέθηκε σε μια άλλη γυναίκα, και πάλι στη Νέα Σμύρνη και αφού την χτύπησε της πήρε λίγα ευρώ και εξαφανίστηκε. Μετά από έρευνες ο 39χρονος, που ήταν γνωστός από τον τρόπο δράσης του, εντοπίστηκε και για μια ακόμα φορά πήρε τον δρόμο για τις φυλακές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ