Πακιστανοί εκβίαζαν και ξυλοκοπούσαν... Πακιστανούς - iefimerida.gr

Πακιστανοί εκβίαζαν και ξυλοκοπούσαν... Πακιστανούς

Πακιστανοί εκβίαζαν και ξυλοκοπούσαν... Πακιστανούς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε τελικά μία σπείρα Πακιστανών οι οποίοι κατηγορούνται πλέον για αρπαγή, παράνομη κατακράτηση, εκβίαση, σωματικές βλάβες και απειλή, σε βάρος ομοεθνών τους.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι τέσσερις συλληφθέντες είχαν απειλήσει εννέα ομοεθνείς τους, από τους οποίους κατάφεραν να πάρουν με την βία τους τέσσερις από αυτούς σε ένα σπίτι. Εκεί τους ξυλοκόπησαν. Οι άλλοι πέντε κατάφεραν να ξεφύγουν και να καταγγείλουν το περιστατικό στην αστυνομία.

Αμέσως οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση και τελικά βρέθηκαν οι τέσσερις δράστες. Κατά την επιχείρηση κατασχέθηκαν τέσσερα ξύλινα ρόπαλα, ένα μαχαίρι και μία δερμάτινη ζώνη, με τα οποία οι συλληφθέντες προκάλεσαν σωματικές βλάβες στους ομοεθνείς τους.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι πέντε καταγγέλλοντες, καθώς και δύο από τους συλληφθέντες, διέμεναν παράνομα στη χώρα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Σπάρτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ