Άγριος καβγάς Τρέμη-Ρέππα στο δελτίο ειδήσεων του MEGA [βίντεο] - iefimerida.gr

Άγριος καβγάς Τρέμη-Ρέππα στο δελτίο ειδήσεων του MEGA [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άγριος καβγάς και μάλιστα στον «αέρα» του δελτίου ειδήσεων του MEGA ξέσπασε απόψε μεταξύ του υπουργού Δημήτρη Ρέππα και της Όλγας Τρέμη. Αφορμή οι απολύσεις των 15.000 δημοσίων υπαλλήλων.Στις πιεστικές ερωτήσεις της δημοσιογράφου γιατί δέχεται ο υπουργός τις απολύσεις ενώ είχε δηλώσει ότι «μόνο πάνω από το πτώμα μου θα γίνουν απολύσεις» ο Δημήτρης Ρέππας απάντησε σκωπτικά στην Όλγα Τρέμη: «Κι άλλοι ήταν υπέρ του μνημονίου και τώρα παρουσιάζονται αντιμνημονιακοί και υπέρ των απολύσεων».

Η δημοσιογράφος «σήκωσε το γάντι» και απάντησε στον υπουργό «έχετε κάνει δημοσκόπηση για το ποιός είναι υπέρ των απολύσεων και ποιός όχι;» και πρόσθεσε:«δεν είναι ανάγκη να πέφτετε τόσο χαμηλά».

Για το θέμα των απολύσεων πάντως ο κ.Ρέππας υποστήριξε ότι: «Τώρα ζήτησε η Τρόικα 15.000 απολύσεις» και πρόσθεσε «Πρέπει να ισχύσει μια διαδικασία αξιολόγησης. Κάτι που δεν υπήρχε. Πρέπει να αναδιαρθρώσουμε το κράτος. Λιγότερο κράτος σημαίνει λιγότερες υπηρεσίες, λιγότερες δομές και δυστυχώς λιγότεροι δημόσιοι υπάλληλοι».

«Στόχος μας είναι» συνέχισε ο Δημήτρης Ρέππας «είναι να μειώσουμε το κράτος,όχι να διώξουμε υπαλλήλους.Είμαστε απολύτως απέναντι σε τυφλές απολύσεις»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ