Καταλονία: Νέα σύλληψη για την τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη - iefimerida.gr

Καταλονία: Νέα σύλληψη για την τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη

Αστυνομικοί στη Βαρκελώνη μετά την τρομοκρατική επίθεση. AP Photo/Manu Fernandez
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα ακόμη άτομο συνελήφθη στο πλαίσιο της έρευνας για την επίθεση στη Βαρκελώνη, μετέδωσε το καταλανικό ραδιόφωνο.

Η σύλληψη έγινε στην πόλη Ριπόλ της Καταλονίας και με αυτή ο αριθμός των συλληφθέντων ανεβαίνει στους τρεις.

Η αστυνομία είχε δηλώσει προηγουμένως ότι είχε συλλάβει δύο άτομα, έναν Μαροκινό, τον Ντρις Ουκαμπίρ, στο όνομα του οποίου φέρεται να νοικιάστηκε το όχημα της επίθεσης και έναν άνδρα από τον βορειοαφρικανικό θύλακα της Ισπανίας, Μαλίγια, για τον οποίο δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία της ταυτότητάς του. Κανείς τους δεν ήταν ο οδηγός στο φορτηγάκι. Μάλιστα, ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μαροκινός, του οποίου οι Ισπανικές Αρχές έδωσαν χθες στη δημοσιότητα τη φωτογραφία, πήγε μόνος του στο αστυνομικό τμήμα δηλώνοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με την επίθεση. Η ταυτότητά του είχε βρεθεί στο βαν.

Τελευταίες πληροφορίες θέλουν ο οδηγός του βαν να είναι ο 18χρονος αδερφός του Ουκαμπίρ, Μούσα, ο οποίος κατά τις ίδιες πληροφορίες υπέκλεψε την ταυτότητα του αδερφού του για να νοικιάσει το αυτοκίνητο με το οποίο έγινε η επίθεση στη Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ