Europa League: Το πίστεψε ο ΠΑΟ, αλλά η Μπιλμπάο τον σόκαρε (2-3) και τον νίκησε [βίντεο]

Ο Παναθηναϊκός το πίστεψε στο 2-0, αλλά η ισχυρή Μπιλμπάο σε 7 λεπτά το γύρισε και κέρδισε με 3-2 στην Λεωφόρο για το πρώτο ματς των πλέι οφ του Europa League.

Στο 29' ο Λουντ και στο 55' Καμπέσας έβαλαν φωτιά στην Λεωφόρο, αλλά μετά ήρθε η καταιγίδα της Μπιλμπάο... Στο 68' και στο 74' (πεν) ο Αντούριθ και νωρίτερα στο 71' ο Ντε Μάρκος έγραψαν την ιστορία του θρίλερ που έληξε με 2-3 και δυσκολεύει το έργο του ΠΑΟ στην Ισπανία...

Ο Παναθηναϊκός τα έκανε όλα τέλεια για 65', προηγήθηκε 2-0 της Αθλέτικ, αλλά μέσα σε έξι λεπτά γκρέμισε ότι έχτισε καθώς δέχτηκε τρία γκολ και ηττήθηκε τελικά με 3-2 από τους Βάσκους και πλέον έχει ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης στην φάση των ομίλων του Europa League.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Ρέις, Μολέντο, Κουτρουμπής, Χουλτ, Κουρμπέλης, Ζέκα, Καμπέσας (83΄Δώνης), Λουντ, Άλτμαν (51' Λουτσιάνο), Μολίνς (72' Χατζηγιοβάνης).

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (Χοσέ Άνχελ Θιγάντα): Ερερίν, Ντε Μάρκος, Ετσέιτα, Λαπόρτε, Μπαλενθιάγκα, Βέσγκα, Μπενιάτ (77' Σαν Χοσέ), Ραούλ Γκαρθία, Λέκουε (57' Γουίλιαμς), Μουνιαΐν (83' Σουσαέτα), Αντούριθ.

Γκολ: 29' Λουντ, 55' Καμπέσας/68' Αντούριθ, 71' Ντε Μάρκος, 74' Αντούριθ

Διαβάστε πως μετέδωσε το ματς το iefimerida.gr

ΤΑ ΓΚΟΛ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Μπιλμπάο Europa League

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ