Καστοριά: Νεαρή αρκούδα έχασε τη ζωή της όταν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο -Την εγκατέλειψε ο οδηγός [εικόνα] - iefimerida.gr

Καστοριά: Νεαρή αρκούδα έχασε τη ζωή της όταν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο -Την εγκατέλειψε ο οδηγός [εικόνα]

 Νεαρή αρκούδα έχασε τη ζωή της όταν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο/ Φωτογραφία: thessnews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νεαρή αρκούδα έχασε τη ζωή της όταν χτυπήθηκε από όχημα στη διαδρομή από Κολοκυνθού προς Μεσοποταμία Καστοριάς.

Σύμφωνα με τον Αρκτούρο, το ατύχημα ενδεχομένως να έγινε κατά τη διάρκεια της νύχτας και το άτυχο ζώο να κατάφερε να συρθεί ως την άκρη του οδοστρώματος, όπου ξεψύχησε.

Το μεσημέρι της Τρίτης, η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ ειδοποιήθηκε από διερχόμενο οδηγό όπου και εντόπισε της άτυχη αρκούδα.

Από το ατύχημα δε φαίνεται να προκλήθηκαν ζημιές στο όχημα, ενώ ο οδηγός αποχώρησε από το σημείο του ατυχήματος σύμφωνα με τον Αρκτούρο χωρίς να ενημερώσει την αστυνομία καθώς το περιστατικό δεν είχε καταγραφεί.

Καστοριά: Νεαρή αρκούδα έχασε τη ζωή της όταν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο -Την εγκατέλειψε ο οδηγός [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Πηγή: thessnews

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καστοριά αρκούδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ