«Είμαι όμορφη γιατί το ξέρω»: Το μοντέλο με τη λεύκη δείχνει το σώμα όπως είναι και στέλνει μήνυμα σε όλες τις γυναίκες - iefimerida.gr

«Είμαι όμορφη γιατί το ξέρω»: Το μοντέλο με τη λεύκη δείχνει το σώμα όπως είναι και στέλνει μήνυμα σε όλες τις γυναίκες

Instagram/Winnie Harlow
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ιστορία του μοντέλου που κατάφερε να κατακτήσει τον κόσμο της μόδας μέσα από τη διαφορετικότητα της.

Ήταν μόλις 4 ετών όταν διαγνώσθηκε με λεύκη, ένα χρόνιο αυτοάνοσο νόσημα που σταδιακά αφαιρεί τη μελανίνη από τον οργανισμό δημιουργώντας κατά τόπους αποχρωματισμούς στο δέρμα και προκαλώντας έντονες διχρωμίες.

Τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια δεν ήταν ιδιαίτερα ευχάριστα αφου, η εν λόγω διχρωμία του δέρματός της γινόταν πολύ συχνά η αιτία να πέφτει θύμα bullying από συνομήλικους της οι οποίοι, ειδικά κατά τη διάρκεια των εφηβικών της χρόνων, την αποκαλούσαν «αγελάδα» ή «ζέβρα».

Σήμερα, θεωρείται μια από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο, είναι ένα από τα επιδραστικότερα μοντέλα στο Instagram που επαναπροσδιορίζουν τα πρότυπα ομορφιάς, είναι άξια εκπρόσωπος του body positivity, αλλά και inspirational speaker σε οργανώσεις όπως το Ted ή το Dove Self-Esteem Project.

Χρησιμοποιώντας και προβάλλοντας με θάρρος τη διαφορετικότητα της, καταργεί τις παγιωμένες αντιλήψεις περί «τέλειας ομορφιάς» και εμπνέει χιλιάδες γυναίκες να αγαπούν τον εαυτό τους όπως ακριβώς είναι.

Μάλιστα το τελευταίο της ποστ στο Instagram πρεσβεύει ακριβώς αυτές τις αξίες.

Πρόκειται για μια φωτογραφία στην οποία, φορώντας ένα μικροσκοπικό εσώρουχο που αφήνει ένα μεγάλο τμήμα του σώματός της σε κοινή θέα, αποκαλύπτει σχεδόν όλο της το σώμα.

Δες τη φωτογραφία της Winnie Harlow στο ΒΟVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ