Νέο «πάρτι» της Ρεάλ στην Μπαρτσελόνα - Νίκη 2-0 χωρίς τον Ρονάλντο [βίντεο] - iefimerida.gr

Νέο «πάρτι» της Ρεάλ στην Μπαρτσελόνα - Νίκη 2-0 χωρίς τον Ρονάλντο [βίντεο]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν ο Ζεράρ Πικέ δηλώνει πως πρώτη φορά αισθάνθηκε την ανωτερότητα της Ρεάλ Μαδρίτης, τότε σίγουρα η Μπαρτσελόνα τα βρήκε σκούρα. Η «βασίλισσα» επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της και στη ρεβάνς του Σούπερ Καπ, νικώντας με σκορ 2-0 τους Καταλανούς στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν είχε πάρει τη νίκη 3-1 στη Βαρκελώνη όμως αυτό δεν την απέτρεψε από το να μπει με το μαχαίρι στα δόντια και στη ρεβάνς.

Η Ρεάλ σκόραρε με τον Ασένσιο στο 4ο λεπτό και με τον Μπενζεμά πριν βγει το ημίχρονο, την ώρα που η Μπαρτσελόνα έδειχνε να περιμένει το κάτι παραπάνω από τις ενέργειες του Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός είχε δοκάρι στο 2ο μέρος, το ίδιο και ο Σουάρες, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το τέλος του αγώνα, με τον Ρονάλντο μάλιστα να παρακολουθεί από τις κερκίδες λόγω τιμωρίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρεάλ Μπαρτσελόνα Σούπερ Καπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ