Υπέρβαση ψάχνει ο Παναθηναϊκός κόντρα στους Βάσκους της Αθλέτικ Μπιλμπάο - iefimerida.gr

Υπέρβαση ψάχνει ο Παναθηναϊκός κόντρα στους Βάσκους της Αθλέτικ Μπιλμπάο

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την υπέρβαση καλείται να κάνει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο (21.30 Cosmote Sport 2) στο πρώτο παιχνίδι των πλέι-οφ του Europa League.

Να θυμηθεί κάτι από το ένδοξο παρελθόν του στα ευρωπαϊκά Κύπελλα θα προσπαθήσει απόψε ο Παναθηναϊκός κόντρα στους Βάσκους της Μπιλμπάο.

Η κλήρωση μπορεί να μην την ευνοϊκή για το τριφύλλι, το οποίο όμως καλείται να αποδείξει πως οι εμφανίσεις απέναντι στην Γκαμπάλα στον 3ο προκριματικό γύρο ήταν απλά μια πρόγευση γι' αυτό που θα ακολουθήσει.

Όσον αφορά, τα αγωνιστικά, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν θα πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές σε σχέση με την ομάδα που αγωνίστηκε κόντρα στους Αζέρους. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βλαχοδήμος, με τους Μολέδο και Κουτρουμπή στα στόπερ ενώ αριστερά και δεξιά θα αγωνιστούν οι Χουλτ και Κολοβέτσιος αντίστοιχα. Κουρμπέλης και Ζέκα θα είναι στον άξονα, με τον Λουντ στα αριστερά και τον Καμπέσας στα δεξιά ενώ Αλτμάν και Λουτσιάνο διεκδικούν τη θέση πίσω από τον Μολίνς στην κορυφή της επίθεσης.

Από την πλευρά της η Μπιλμπάο δεν έχει πολλές διαφορές σε σχέση με την περυσινή περίοδο. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία με τον Κούκο Θιγάντα να παίρνει τη θέση του. Η πιο σημαντική απουσία έχει να κάνει με τον Ιτουράσπε λόγω τραυματισμού, με τους Βάσκους να ξεκινούν με τον Ερερίν κάτω από τα δοκάρια ενώ τετράδα στην άμυνα θα είναι οι Ντε Μάρκος, Λαπόρτ, Ετσεΐτα και Μπαλενθιάγα.

Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Μπενιάτ και Βέσγκα ενώ πίσω από τον Αντούριθ θα παίξουν οι Σουσαέτα, Μουνιαΐν και Ραούλ Γκαρθία, με τον Ινιάκι Γουίλιαμς να μένει στον πάγκο.

Το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας αναμένεται κατάμεστο αφού ελάχιστα εισιτήρια είχαν μείνει απούλητα μέχρι το βράδυ της Τετάρτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ