Champions League: Τεράστια ανατροπή και νίκη του Ολυμπιακού (2-1) επί της Ριέκα [βίντεο]

Το γκολ του Οφόε ήταν... βάλσαμο και αυτό του Ρομαό στο 94' «χρυσάφι» καθώς ο Ολυμπιακός έκανε την ανατροπή και κέρδισε με 2-1 την Ριέκα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός ήταν αναποτελεσματικός και το «πλήρωσε» (έλειπε ο φορ Εμενίκε), η Ριέκα σκόραρε στην πρώτη φάση (42' Χέμπερ) και έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Χάσι. Ωστόσο στο 66' ο Οφόε με ένα πολύ ωραίο γκολ ισοφάρισε, ενώ από το 82' οι Κροάτες έπαιζε με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Ζούτα. Τελικά ο Ρομαό στο 92' με φάση διαρκείας έκανε το 2-1 και έδωσε στον ΟΣΦΠ το δικαίωμα να έχει το πάνω χέρι.

Πάντως, μετά το αποψινό 2-1 όλα θα κριθούν στην ρεβάνς της Κροατίας (την ερχόμενη Τρίτη), για το ποια ομάδα θα πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ρέτσος, Ρομαό, Κούτρης, Ζιλέ, Οτζίτζα Οφόε (79' Ανδρούτσος), Καρσελά, Μάριν, Σεμπά (65' Φορτούνης), Μπεν.

ΡΙΕΚΑ (Ματίας Κεκ): Σλούγκα, Βέσοβιτς, Ζούπαριτς, Έλεζ, Ζούτα, Μπράνταριτς, Μάλες, Χέμπερ (88' Μάρτιτς), Μίσιτς, Γκόργκον (78' Τσρνιτς), Γκαβράνοβιτς (72' Γέλιτς).

Γκολ: 66' Οτζίτζα Οφόε, 94' Ρομαο/ 41' Χέμπερ

Κάρτες: 37' Ζιλέ, 64' Οτζίτζα Οφόε / 19' Έλεζ, 49' & 83' (2η κίτρινη - κόκκινη) Ζούτα, 52' Μάλες, 81' Χέμπερ

Δείτε πως μετέδωσε LIVE το ματς το iefimerida.gr

ΤΑ ΓΚΟΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Champions League Ρίεκα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ