«Πως ο Τζον Κένεντι μου πήρε την παρθενιά στα 19 μου χρόνια» - iefimerida.gr

«Πως ο Τζον Κένεντι μου πήρε την παρθενιά στα 19 μου χρόνια»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μίμι Άλφορντ, το 1962 ήταν 19 χρονών και εργάζονταν ως ασκούμενη στον Λευκό Οίκο, όταν γνώρισε τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζον Κένεντι και ξεκίνησε μαζί τους μια θυελώδη ερωτική σχέση που κράτησε 18 μήνες.

Στη αυτοβιογραφία της, αποσπάσματα της οποίας δημοσιεύει η New York Post, η 69χρονη σήμερα Μίμι, που μέχρι πρότινος εργάζονταν σε εκκλησία, μιλά για το πως ο Αμερικανός πρόεδρος την προσέγγισε το καλοκαίρι του 1962, όταν η ίδια εργάζονταν ως ασκούμενη στο γραφείο Τύπου του Λευκού Οίκου. Η ίδια περιγράφει: «Ήπιαμε εγώ και οι συνεργάτες του κοκτέιλ και μετά ο πρόεδρος προσφέρθηκε να με ξεναγήσει στον Λευκό Οίκο και με οδήγησε στο δωμάτιο της κυρίας Κένεντι».

Εκεί την έγδυσε την ρώτησε αν είχε ξανακάνει έρωτα και η 19χρονη Μίμι του είπε πως θα έκανε έρωτα για πρώτη φορά στη ζωή της, ωστόσο αυτός δεν σταμάτησε. «Ήμουν σοκαρισμένη. Εκείνος πάλι συμπεριφερόταν λες και ήταν κάτι καθημερινό, λες και αυτό που συνέβη ήταν το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο».

Aυτή ήταν η αρχή μιας ερωτικής σχέσης, με την Μίμι να μην κρύβει το γεγονός ότι αισθάνονταν κολακευμένη που την ποθούσε ο πιο ισχυρός άντρας των ΗΠΑ. Σύντομα η σχέση τους έγινε ρουτίνα. Η ίδια περιγράφει το συνηθισμένο τους πρόγραμμα: Μπάνιο στην πισίνα με τον πρόεδρο, μετά εκείνη επέστρεφε στο γραφείο της ή στο ξενοδοχείο όπου περίμενε τηλεφώνημα για να πάει να επισκεφθεί τον Τζον Κένεντι στην κρεβατοκάμαρά του. «Βέβαια προσέχαμε. Ίσως για αυτό ποτέ δεν φιλιόμασταν» γράφει η Μίμι.

Σε άλλο σημείο του βιβλίου της η Μίμι αναφέρει ένα πάρτι στο οποίο ο Τζον της πρότεινε να κάνει ναρκωτικά και συγκεκριμένα πόπερ, ενώ θυμάται και την ημέρα που ο Τζον Κένεντι της έδειξε τον συνεργάτη του, Ντέιβιντ Πάουερς και της είπε: «Ο Πάουερς φαίνεται λίγο σφιγμένος. Θα ήθελες να τον περιποιηθείς;» «Ήξερα ακριβώς τι εννοούσε. Με προκαλούσε να κάνω στοματικό σεξ στον Ντέιβ Πάουερς. Δεν πιστεύω ότι ο πρόεδρος πίστευε ότι θα το έκανα, αλλά ντρέπομαι να πω ότι όντως το έκανα. Ο πρόεδρος παρακολουθούσε σιωπηλά» γράφει και προσθέτει ότι αργότερα ο Τζον Κένεντι ζήτησε συγγνώμη και από τους δύο.

Επίσης μια φορά που βρίσκονταν μαζί σε έναν έρανο, ο Τζον Κένεντι της έδειξε τον μικρό αδελφό του, Τεντ, και της είπε με πονηρό βλέμμα: «Μίμι γιατί δεν φροντίζεις τον αδελφό μου. Θα του κάνει καλό λίγη χαλάρωση». Εκείνη του απάντησε αυστηρά: «Πρέπει να μου κάνετε πλάκα. Οπωσδήποτε όχι».

Τελευταία φορά τον είδε επτά ημέρες πριν από τον θάνατο του και λίγο πριν εκείνη παντρευτεί τον κολεγιακό της έρωτα. «Θα σου τηλεφωνήσω» της είπε. «Κύριε πρόεδρε παντρεύομαι» του απάντησε η Μίμι. «Το ξέρω. Αλλά θα σου τηλεφωνήσω έτσι κι αλλιώς» ανταπάντησε ο Κένεντι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ