Ο Κρις Μπράουν «σπάει» τη σιωπή του -Μιλά για την κακοποίηση της Ριάνα [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Κρις Μπράουν «σπάει» τη σιωπή του -Μιλά για την κακοποίηση της Ριάνα [εικόνα]

Φωτογραφία: AP Photo/Alex Gallardo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από οκτώ χρόνια μια φωτογραφία της Ριάνα στην όποια απεικονιζόταν να έχει ξυλοκοπηθεί από τον Κρις Μπράουν σόκαρε τον πλανήτη.

Για τον καβγά εκείνο και όλα έγιναν εκείνη τη νύχτα μίλησε ο ράπερ στο νέο του ντοκιμαντέρ «Chris Brown: Welcome To My Life».

Ο Κρις Μπράουν περιγράφει όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες και υποστηρίζει πως η Ριάνα τον χτυπούσε κατά τη διάρκεια του άγριου καβγά τους στο αυτοκίνητο.

Ο Κρις Μπράουν «σπάει» τη σιωπή του -Μιλά για την κακοποίηση της Ριάνα [εικόνα] | iefimerida.gr 0

ΤΜΖ

Ολα ξεκίνησαν όταν θέλησε να είναι καθαρός με τη Ριάνα για το ερωτικό παρελθόν του με μια γυναίκα που δούλευε μαζί, αφού της είπε ότι θέλει να την παντρευτεί. Αυτό σόκαρε τη διάσημη τραγουδίστρια.

Μιλώντας για τον ξυλοδαρμό που έγινε πρωτοσέλιδο στα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο Κρις Μπράουν αποκάλυψε ότι η Ριάνα τον μίσησε.

«Μετά από αυτό δοκίμασα τα πάντα. Δεν την ένοιαζε. Απλά δεν μπορούσε να με εμπιστευτεί. Από εκεί και πέρα άρχισαν οι καβγάδες και η λεκτική βία. Και από τις δύο πλευρές και αυτό είναι πρώτη που το λέω. Ακόμα αγαπώ τη Rihanna. Αλλά θα είμαι ειλικρινής. Μαλώναμε και θα με χτυπούσε, θα τη χτυπούσα. Ποτέ δεν ήταν καλά. Το συζητούσαμε και λέγαμε τι στο δι@@@ κάνουμε».

«Αν ανέβω στη σκηνή και έχω μια γρατζουνιά στο πρόσωπο θα πρέπει να το εξηγήσω. Να πω για παράδειγμα έπεσα. Ή αν έχεις ένα σημάδι ή μελανιά θα πρέπει να βάλεις make up. Ένιωσα γαμ@@@ τέρας», λέει ο ράπερ για την άγρια επίθεση.

Ο μεγάλος καβγάς τους ξεκίνησε όταν η γυναίκα για την οποία μίλησε στη Ριάνα εμφανίστηκε σε ένα πάρτι του Clive Davis. Ο Μπράουν δηλώνει πως είπε στην τραγουδίστρια ότι της είχε ζητήσει να σταματήσει να πηγαίνει όπου ήταν.

«Αυτό άλλαξε τη ζωή μου. Της είχα ζητήσει να μην εμφανίζεται όπου πηγαίνω και όταν ήρθε στο τραπέζι να χαιρετίσει ήξερα ότι θα υπήρχε θέμα. Κοιτάζω τη Ριάνα και κλαίει».

Μπορεί η κατάσταση να ηρέμησε για λίγο, με τους δυο τους να πίνουν μερικά ποτά. Επειτα, ο Μπράουν έδωσε στην Ριάνα το κινητό του, θέλοντας να της αποδείξει πως δεν ήξερε ότι θα ήταν εκεί. Του είχε στείλει όμως μήνυμα ότι θα ήταν στο ίδιο πάρτι, με την Ριάνα να βγαίνει εκτός εαυτού.

«Άρχισε να φωνάζει, πέταξε το τηλέφωνο. «Σε μισώ!». Άρχισε να με χτυπά». Ο Κρις Μπράουν υποστηρίζει πως την παρακαλούσε να τον πιστέψει, ωστόσο, συνέχισε να τη χτυπά.
«Όπως θυμάμαι προσπάθησε να με κλωτσήσει. Αλλά τότε τη χτύπησα. Με κλειστή γροθιά. Σαν να τη γρονθοκόπησα. Σκίστηκε το χείλος της. Όταν το είδα σοκαρίστηκα. Είπα γ@@@ γιατί τη χτύπησα έτσι; Από εκείνη τη στιγμή άρχισε να φτύνει αίμα στο πρόσωπό μου. Ήταν κανονική πάλη στο αυτοκίνητο.

«Είπα τι στο δια@@@ κάνουμε; Προσπάθησε να αρπάξει το κινητό μου και δεν της το έδινα γιατί θα το πέταγε από το παράθυρο». Πάρκαρε στο Hancock Par. «Προσπαθώ μόνο να επιλύσω την κατάσταση. Δεν προσπαθώ να μαλώσω. Παίρνει τα κλειδιά από το αυτοκίνητο και κάνει ψέματα ότι τα πετάξει έξω από το παράθυρο. Βγαίνω από το παράθυρο και ψάχνω τα κλειδιά. Κάποιος φώναξε και του είπε «βοήθεια, προσπαθεί να με σκοτώσει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ριάνα Κρις Μπράουν ξυλοδαρμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ