Ρώμη: Συνελήφθη ο 62χρονος αδερφός γυναίκας, της οποίας οι γάμπες ανακαλύφθηκαν σε κάδο - iefimerida.gr

Ρώμη: Συνελήφθη ο 62χρονος αδερφός γυναίκας, της οποίας οι γάμπες ανακαλύφθηκαν σε κάδο

Η ιταλική αστυνομία δεν έχει εντοπίσει το υπόλοιπο σώμα της 58χρονης γυναίκας/ Φωτογραφία: Gregorio Borgia/ AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ανθρωποκτονία και απόκρυψη πτώματος κατηγορείται ο 62χρονος αδελφός της γυναίκας που διαμελίστηκε και οι γάμπες της βρέθηκαν τυχαία μέσα σε κάδο απορριμμάτων, το βράδυ της Τρίτης στην Ρώμη.

Ο κατηγορούμενος ονομάζεται Μαουρίτσιο Ντιοταλέβι και είναι κάτοικος της ιταλικής πρωτεύουσας ενώ η αδελφή του, την οποία τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν ότι διαμέλισε και πέταξε τα πόδια της στα σκουπίδια, ήταν 58 ετών.

Ο αδελφός του θύματος, σύμφωνα με δημοσιεύματα εντοπίσθηκε πιθανότατα χάρη σε κάμερες κλειστού κυκλώματος της περιοχής, οι οποίες κατέγραψαν μέρος του αριθμού της πινακίδας του αυτοκινήτου με το οποίο απομακρύνθηκε.

Τα ρούχα της άτυχης γυναίκας, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν σε έναν άλλο, κοντινό κάδο, ενώ τα υπόλοιπα μέρη του σώματός της δεν έχουν ακόμη εντοπισθεί.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα La Repubblica, ο δράστης πιθανότατα χρησιμοποίησε τσεκούρι.

Ωστόσο, τη μακάβρια ανακάλυψη έκανε μια νεαρή κοπέλα που έψαχνε να βρει φαγητό μέσα στα σκουπίδια, στην συνοικία Παριόλι της Ρώμης.

Η κοπέλα λιποθύμησε και στο σημείο έσπευσαν αυτοκίνητα της αστυνομίας και των Καραμπινιέρων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιταλία ανθρωποκτονία κάδος γάμπες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ