6 νέα fashion items που θα πρωταγωνιστήσουν το φετινό φθινόπωρο - iefimerida.gr

6 νέα fashion items που θα πρωταγωνιστήσουν το φετινό φθινόπωρο

HarpeersBazaar
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλα όσα θα μπουν στη λίστα με τα φθινοπωρινά «θέλω».

Είναι ένα από τα πρώτα συναισθήματα που νιώθουμε αφού αποδεχτούμε το γεγονός ότι το καλοκαίρι -με ο,τι συνεπάγεται αυτό για την κάθε μια από εμάς- τελειώνει (ή, για μερικές περιπτώσεις, έχει ήδη τελειώσει). Και μάλλον για να είμαστε πιο ξεκάθαρες αποτελεί ένα από τα ισχυρά «καταπραϋντικά» για να το ξεπεράσουμε την post-summertime μελαγχολία.

Και μετά από αυτή την εκτενή εισαγωγή με την υπερβάλλουσα νοσταλγική διάθεση, μπορώ να μπω στο θέμα: Μιλάμε για τα trends του φετινού Φθινοπώρου (Φθινόπωρο, ορίστε το ‘πα, μην πυροβολείτε), τα fashion items, τα συμπληρωματικά κομμάτια, τα αξεσουάρ κλειδιά που θα διαφοροποιήσουν το φετινό σας στιλ από το περσινό και τα οποία ήδη σκαρφαλώνουν στους πρόποδες του Instagram.

Από το ροζ κουστούμι μέχρι τα αξεσουάρ που παραπέμπουν στο στιλ της Κάρι Μπράντσω, και με αρκετή 90's διάθεση, αυτά είναι τα 6 κορυφαία trends που θα στιγματίσουν τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2017.

Είναι αυτά που θα δείτε γράφονται στους τίτλους των άρθρων μόδας. Είναι τα παλτό, τα παπούτσια, τα αξεσουάρ που θα αναβαθμίσουν το στιλ σας για τη νέα σεζόν και είναι όλα εδώ.

Δες ποια είναι τα trends που θα πρωταγωνιστήσουν τη νέα σεζόν που έρχεται και πως θα τα φορέσεις στο BOVARY.GR .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ