Η πρώην σύζυγος του Σπύρου Νιάρχου πουλά το σπίτι της [εικόνες]

H πρώην σύζυγος του Σπύρου Νιάρχου, η ζάμπλουτη κληρονόμος και fashion icon Ντάφνε Γκίνες (της γνωστής οικογένειας με τις μπύρες Guinness) ανακοίνωσε πως αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και για αυτό θα χρειαστεί να πουλήσει το... φτωχικό της στη Νέα Υόρκη, έναντι 14 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το διαμέρισμα βρίσκεται απέναντι από το Central Park στην Fifth Avenue, και η Ντάφνε αναγκάζεται να το πουλήσει 1,5 εκατομμύρια δολάρια φτηνότερο σε σχέση με την τιμή της αρχικής αγοράς του ακινήτου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ένα ακίνητο που περιλαμβάνει μόνο τους χώρους διαμονής και εργασίας του προσωπικού θα πουληθεί χωριστά έναντι 1.5 εκατομμυρίου δολαρίων.
Η Ντάφνε ισχυρίζεται ότι δεν αντέχει πλέον να πληρώνει τα έξοδα συντήρησης του σπιτιού που σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail ανέρχονται σε 17.000 δολάρια το μήνα.
Το σπίτι έχει συνολικό εμβαδόν 4.000 τετραγωνικά και είναι μοναδικής αρχιτεκτονικής και διακόσμησης.
«Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα του ξημερώσει. Εκεί που κάνεις σχέδια για το αύριο, ξαφνικά όλα ανατρέπονται», δήλωσε η κα Guinness, η οποία το 1994 είχε ανακηρυχθεί η πιο καλοντυμένη γυναίκα σε ολόκληρο τον κόσμο. Σχεδιάστρια ρούχων και κοσμημάτων και πρώην σύντροφος του Andy Warhol, παντρεύτηκε τον Σπύρο Νιάρχο (γιο του αείμνηστου Σταύρου) το 1987. Οι δυο τους χώρισαν 12 χρόνια μετά και απέκτησαν τρία παιδιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ