Η έξυπνη απάντηση του σκιτσογράφου, στην ερώτηση γιατί τα σκίτσα της Τέιλορ Σουίφτ δεν της μοιάζουν [εικόνες]

Δικαιώθηκε η Τέιλορ Σουίφτ από το δικαστήριο του Ντένβερ, σχετικά με την υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης από τον DJ και ραδιοφωνικό παραγωγό Ντέιβιντ Μίλερ.

Η απόφαση των ενόρκων έφερε δάκρυα στα μάτια της διάσημης τραγουδίστριας, η οποία έπεσε στην αγκαλιά των δικηγόρων και της μητέρας της.

Πρώτος είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη ο DJ Ντέιβιντ Μίλερ, τον Σεπτέμβριο του 2015, καθώς υποστήριζε ότι η Τέιλορ Σουίφτ προκάλεσε την απόλυσή του από τον ραδιοφωνικό σταθμό και ζητούσε αποζημίωση ύψους 3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αν και από την πλευρά της η Τέιλορ Σουίφτ, δεν είχε προβεί σε μήνυση, πέρασε στην αντεπίθεση έναν μήνα αργότερα, κατηγορώντας τον Μίλερ για σεξουαλική παρενόχληση και ζητώντας μόνο ηθική αποζημίωση. Το δικαστήριο θα της έδινε μόλις 1 δολάριο.

Αυτό που προσέλκυσε το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης -εκτός φυσικά από την υπόθεση, ήταν τα σκίτσα της βραβευμένης τραγουδίστριας μέσα από το δικαστήριο. Πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν ποιος είναι ο σκιτσογράφος και γιατί οι εικόνες που ζωγραφίζει, δεν μοιάζουν με την πανέμορφη Σουίφτ.

Διαβάστε την έξυπνη απάντηση του σκιτσογράφου στο BOVARY.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ