«Μαϊμουδιές» στις παραλίες της Μυκόνου -Το παραεμπόριο κάνει πάρτι [εικόνες] - iefimerida.gr

«Μαϊμουδιές» στις παραλίες της Μυκόνου -Το παραεμπόριο κάνει πάρτι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τα Πατήσια και τον Άγιο Νικόλαο στις παραλίες τις Μυκόνου, δεκάδες μετανάστες «βγαίνουν» στις πλαζ στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων, προκειμένου να πουλήσουν τα μαϊμού προϊόντα τους.

Τσάντες, κοσμήματα, γυαλιά ηλίου, ρούχα, καπέλα, μαγιό, ομπρέλες, είναι κάποια από τα εμπορεύματα τα οποία πωλούνται σε εξευτελιστικές τιμές.

Η άνθηση του παραεμπορίου στις ελληνικέ ακτές συνεχίζεται να αυξάνεται, ενώ όπως αποδεικνύεται κανένας φορέας δεν φαίνεται διατεθειμένος να ελέγξει -τουλάχιστον εκεί- το παραεμπόριο.

Παράλληλα οι καταστηματάρχες μιλούν για αθέμιτο ανταγωνισμό, αφού καλούνται να πληρώνουν υψηλούς φόρους και λειτουργικά έξοδα, την ίδια στιγμή που οι παράνομοι πωλητές, κάνουν πάρτι.

Σημειώνεται, ότι το ΣΔΟΕ εξάρθρωσε σε Ζάκυνθο και Αττική κύκλωμα διακίνησης και εμπορίας προϊόντων «μαϊμού», μεταξύ των οποίων ακόμη και οινοπνευματώδη ποτά. Στις έρευνες στο νησί οι ελεγκτές κατάσχεσαν 3.700 τσάντες, 2.500 πορτοφόλια, 2.150 ρολόγια, 5.150 ρούχα, 200 γυαλιά ηλίου και 240 ζευγάρια παπούτσια.

Επιπλέον, σε επιχείρηση που έγινε στον Πειραιά βρέθηκαν σε εμπορευματοκιβώτιο και κατασχέθηκαν 13.000 ζευγάρια «μαϊμού» αθλητικών παπουτσιών με παραποιημένα σήματα δύο εκ των πιο γνωστών εταιριών.

«Μαϊμουδιές» στις παραλίες της Μυκόνου -Το παραεμπόριο κάνει πάρτι [εικόνες] | iefimerida.gr 0
«Μαϊμουδιές» στις παραλίες της Μυκόνου -Το παραεμπόριο κάνει πάρτι [εικόνες] | iefimerida.gr 1
«Μαϊμουδιές» στις παραλίες της Μυκόνου -Το παραεμπόριο κάνει πάρτι [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΙΜΟΥΔΙΕΣ παραεμπόριο Μύκονος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ