ΗΠΑ: Το Fox News έσβησε ανάρτηση που ενθάρρυνε τους θεατές να σπάνε με τα αυτοκίνητά τους τα μπλόκα των διαδηλωτών [βίντεο] - iefimerida.gr

ΗΠΑ: Το Fox News έσβησε ανάρτηση που ενθάρρυνε τους θεατές να σπάνε με τα αυτοκίνητά τους τα μπλόκα των διαδηλωτών [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον απόηχο της ακροδεξιάς βίας στο Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνια, όπου ένας 20χρονος ρατσιστής θέρισε με το ΙΧ του πλήθος αντιφασιστών διαδηλωτών σκοτώνοντας μια 32χρονη και τραυματίζοντας δεκάδες άλλους το αμερικανικό συντηρητικό δίκτυο Fox News, που υποστηρίζει σε πολλές εκπομπές του την ατζέντα του Ντόναλντ Τραμπ, απομάκρυνε από την ιστοσελίδα του ένα βίντεο που έδειχνε αυτοκίνητα να κατευθύνονται με μεγάλη ταχύτητα προς τα μπλόκα διαδηλωτών, να πέφτουν πάνω τους ή να τους παραμερίζουν στην άκρη!

ΗΠΑ: Το Fox News έσβησε ανάρτηση που ενθάρρυνε τους θεατές να σπάνε με τα αυτοκίνητά τους τα μπλόκα των διαδηλωτών [βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Αυτό ανέφερε η ιστοσελίδα του Fox News πριν απομακρυνθεί το βίντεο

Στην αρχή του βίντεο, μάλιστα, υπάρχει η ειρωνική σημείωση: «κοιτάτε πάντα αριστερά και δεξιά πριν κλείσετε τον δρόμο»

«Λυπούμαστε που αναρτήσαμε το βίντεο», είπε ο Νόα Κοτς, αρχισυντάκτης του Fox News Digital. Οι εικόνες είναι «ακατάλληλες», συμπλήρωσε.

«Μελετήστε την τεχνική. Μπορεί να φανεί χρήσιμη τα επόμενα τέσσερα χρόνια»

Το βίντεο των 90 δευτερολέπτων είχε αναρτηθεί από τον περασμένο Ιανουάριο στον δικτυακό τόπο “The Daily Caller”, συνιδρυτής της οποίας είναι ένα από τα γνώριμα πρόσωπα του αγαπημένου καναλιού του Ντόναλντ Τραμπ, ο Τάκερ Κάρλσον. Το συνοδευτικό κείμενο ανέφερε:

«Ιδού ένα συμπίλημα εικόνων με αριστερούς διαδηλωτές να παραμερίζονται από αυτοκίνητα και φορτηγάκια. Μελετήστε την τεχνική. Μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη τα επόμενα τέσσερα χρόνια.»

Ο συντάκτης του κειμένου αναφερόταν προφανώς στην τετραετή θητεία του Τραμπ.

Μετά την κατακραυγή για τα επεισόδια στο Σάρλοτσβιλ και το “Daily Caller” απομάκρυνε το επίμαχο βίντεο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ FOX news THE DAILY CALLER Σάρλοτσβιλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ