Η Κόνι Μεταξά δείχνει για πρώτη φορά τις ατέλειες του σώματός της [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Κόνι Μεταξά δείχνει για πρώτη φορά τις ατέλειες του σώματός της [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κόνυ Μεταξά έχει «μοιράσει εγκεφαλικά» αρκετές φορές στο instagram με τις σούπερ σέξι φωτογραφίες της.

Ωστόσο, αυτή τη φορά αποφάσισε να δείξει τη δική της... αλήθεια, το κορμί της όπως πραγματικά είναι, χωρίς φίλτρα και photoshop στέλνοντας το μήνυμα ότι όλοι πρέπει να αγαπάμε το σώμα μας όπως είναι...

«Δεν έχω διστάσει ξανά τόσο πολύ, να δημοσιεύσω μια φωτογραφία. Πρέπει να παραδεχτώ ότι αισθάνομαι εξαιρετικά ντροπιασμένη γι ‘αυτό, αλλά θυμήθηκα ότι είμαι υποκριτής κι έτσι έπεισα τον εαυτό μου να το κάνω... δεν αγαπώ το σώμα μου, προσπαθώ πραγματικά σκληρά, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το κάνω. Έχω παιδευτεί με τις διατροφικές διαταραχές για μεγάλο χρονικό διάστημα και έσπασε το σώμα και το μυαλό μου με τα βάσανα που έβαλα στον εαυτό μου. Ο λόγος για τον οποίο προτρέπω τους ανθρώπους να αρχίσουν να αγαπούν το σώμα τους δεν προέρχεται από μια θέση εμπιστοσύνης, αλλά από μια θέση φόβου και ελπίδας ότι μέσω αυτών θα αρχίσω να αγαπάω τον εαυτό μου και ότι η δύναμή τους θα μου δώσει και δύναμη!».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konnie Metaxa (@kmetaxa) στις

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κόνι Μεταξά σώμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ