Τηλεφωνική επικοινωνία Παπανδρέου-Μετβιέντεφ - iefimerida.gr

Τηλεφωνική επικοινωνία Παπανδρέου-Μετβιέντεφ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ρωσίας Ντμίτρι Μετβιέντεφ, είχε σήμερα Μεγάλη Παρασκευή το πρωί, με δική του πρωτοβουλία ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες συζήτησαν για τις ελληνορωσικές σχέσεις, αλλά και για την επίσκεψη που φέρεται να σχεδιάζει στην Ελλάδα εντός του 2011 ο Ρώσος Πρόεδρος. Συζήτησαν επίσης για τις διεθνείς εξελίξεις και ειδικότερα όσα συμβαίνουν στη Λιβύη και ευρύτερα την Βόρεια Αφρική και την Μέση Ανατολή, με τον κ.Μεντβιέντεφ να εμφανίζεται θετικός απέναντι στις ελληνικές πρωτοβουλίες για την εξεύρεση πολιτικής λύσης.

Ένα εικοσιτετράωρο πριν από την Ανάσταση, οι δύο άνδρες δεν θα μπορούσαν παρά να ανταλλάξουν και θερμές ευχές για το Πάσχα, δεδομένου ότι γιορτάζεται και στις δύο χώρες, που τις ενώνει μεταξύ άλλων η Ορθοδοξία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ