Τον σκόρερ του χρυσού γκολ του EURO 2016 «χτυπάει» ο Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Τον σκόρερ του χρυσού γκολ του EURO 2016 «χτυπάει» ο Ολυμπιακός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον Πορτογάλο επιθετικό Έντερ της Λιλ έχει βάλει στο μεταγραφικό του στόχαστρο ο Ολυμπιακός.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «L'Equipe», ο Εντερ απασχολεί τον Ολυμπιακό. Ο 29χρονος φορ, ο οποίος το καλοκαίρι του 2016 σκόραρε στην παράταση χαρίζοντας το τρόπαιο στην Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος απέναντι στους Γάλλους, ανήκει στην Λιλ, στην οποία πήρε πέρυσι μεταγραφή.

Ωστόσο ο ερχομός του Μαρσέλιο Μπιέλσα, φαίνεται πως τον αφήνει εκτός πλάνων ομάδας αφού μέχρι στιγμής, σε δύο αναμετρήσεις δεν έχει χρησιμοποιηθεί.

Πέρυσι είχε 7 γκολ και 5 ασίστ σε σύνολο 37 εμφανίσεων ωστόσο όπως αναφέρει το γαλλικό δημοσίευμα, η Λιλ δεν θα έλεγε όχι σε ένα ποσό που θα άγγιζε τα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Εκτός όμως από τον Ολυμπιακό, ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν εκφράσει τόσο η ΤΣΣΚΑ Μόσχας όσο και οι Μπράιτον, Μπέρμιγχαμ αν και η «L'Equipe» αναφέρει πως οι προτάσεις προς τον Γάλλο αφορούν τον δανεισμό του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εντερ Ολυμπιακός πορτογαλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ