ΑΕΚ: Προπονήθηκε ο Βράνιες, «τρέχει» για το Μπριζ - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Προπονήθηκε ο Βράνιες, «τρέχει» για το Μπριζ

Προπονήθηκε σήμερα ο Βράνιες/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χαμόγελα στην ΑΕΚ με τον Ογκνιέν Βράνιες.

Ο διεθνής Βόσνιος κεντρικός αμυντικός μπήκε ξανά στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Χωρίς ενοχλήσεις, αλλά και ελαφρώς επιφυλακτικά. Ετσι, με δεδομένο ότι θα προπονηθεί και Τρίτη και Τετάρτη έχει αρκετές πιθανότητες να προλάβει το ματς της Πέμπτης με την Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο για τα πλέι οφ του Europa League. Μένει να φανεί πάντως αν ο Μανόλο Χιμένεθ τον πάρει στην αποστολή μετά την αυριανή προπόνηση.

Κατά τα άλλα, ο Μάρκο Λιβάγια επέστρεψε στην Αθήνα μετά την επιπλέον μια ημέρα άδειας που είχε πάρει και συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση στα Σπάτα αλλά και στις ασκήσεις τακτικής. Ο Χιμένεθ ξέρει εδώ και μέρες πως δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γιακουμάκη, Τζανετόπουλο και Λαμπρόπουλο. Οι δύο πρώτοι ακολούθησαν σήμερα πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο Βασίλης Λαμπρόπουλος συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ ογκνιεν βρανιες κλαμπ μπριζ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ