Συγκινημένος ο Μπολτ στο αντίο του - «Τώρα θέλω να κάνω ένα πάρτι και να πιω ένα ποτό» - iefimerida.gr

Συγκινημένος ο Μπολτ στο αντίο του - «Τώρα θέλω να κάνω ένα πάρτι και να πιω ένα ποτό»

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν η κούρσα που περίμεναν όσο καμία άλλη, εκατομμύρια φίλοι του σε όλο τον κόσμο. Ο Γιουσέιν Μπολτ τραυματίστηκε στην κούρσα 4x100 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, δεν τερμάτισε στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του, όμως χαμογελαστός αποχαιρέτισε τον κόσμο δίνοντας το στίγμα της επόμενης μέρας.

Χρησιμοποιώντας τον Μοχάμεντ Άλι ως παράδειγμα, ο οποίος και αυτός είχε ηττηθεί στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του, ο Μπολτ προσπάθησε να μεταφέρει στους εκπροσώπους του Τύπου και τον κόσμο που περίμενε μια δήλωσή του, την συναισθηματική του κατάσταση μετά τον τραυματισμό του στην τελευταία του κούρσα.

«Δεν πρόκειται να γυρίσω στον στίβο όπως έχουν κάνει αρκετοί συναθλητές μου στο παρελθόν και έχω δει να νροπιάζονται. Στα 50 μου χρόνια ελπίζω να έχω τρία παιδιά και να βλέπω τον στίβο να μεγαλώνει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αφού στάθηκε στην αφετηρία και γονάτισε μπροστά στο κατάμεστο στάδιο, ο Μπολτ θέλησε να στείλει και ένα μήνυμα για τα νέα παιδιά.

«Απέδειξα ότι με τη σκληρή δουλειά όλα είναι δυνατά. Πιστεύω ότι αυτό είναι ένα καλό μήνυμα για τα παιδιά. Να είστε δυνατοί, να είστε όσο καλοί μπορείτε, αυτή είναι μια καλή κληρονομιά», δήλωσε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια... σφύριξε την έναρξη του πάρτι στο επόμενο στάδιο της ζωής του, μακριά από τον επαγγελματικό αθλητισμό. «Θέλω να περάσω καλά, να κάνω ένα πάρτι και να πιω ένα ποτό, πρέπει να ηρεμήσω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ