Εκατομμυριούχος τραπεζίτης ο άνδρας που έσπρωξε τη γυναίκα στις ρόδες λεωφορείου- Το αρνείται ο ίδιος [εικόνες] - iefimerida.gr

Εκατομμυριούχος τραπεζίτης ο άνδρας που έσπρωξε τη γυναίκα στις ρόδες λεωφορείου- Το αρνείται ο ίδιος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκατομμυριούχος τραπεζίτης φαίνεται να είναι ο άνθρωπος που έσπρωξε γυναίκα στις ρόδες λεωφορείου ενώ έκανε τζόκινγκ.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο άντρας ονομάζεται Έρικ Μπελγκουίστ είναι 41 ετών και εργάζεται για μία επενδυτική εταιρία που εδρεύει στο Λονδίνο και είναι ένα από τα προεδρικά της στελέχη.

Εκατομμυριούχος τραπεζίτης ο άνδρας που έσπρωξε τη γυναίκα στις ρόδες λεωφορείου- Το αρνείται ο ίδιος [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Να σημειωθεί πως η αστυνομία είχε ξεκινήσει μεγάλη έρευνα για να βρει τον άνδρα που έκανε τζόκινγκ, αναζητώντας αυτόπτες μάρτυρες για το περιστατικό.

Βέβαια, τόσο η εταιρία του Έρικ Μπελγουίστ, όσο και ο ίδιος αρνούνται κατηγορηματικά κάθε κατηγορία, με τον εκπρόσωπό του να αναφέρει πως ήταν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής την ημέρα που έγινε το συμβάν.

Εκατομμυριούχος τραπεζίτης ο άνδρας που έσπρωξε τη γυναίκα στις ρόδες λεωφορείου- Το αρνείται ο ίδιος [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Ο πελάτης μας έχει λανθασμένα εμπλακεί σε αυτό το ζήτημα και αρνείται κατηγορηματικά κάθε ανάμειξη, καθώς μάλιστα έχει και αποδεικτικά στοιχεία πως βρισκόταν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής την ώρα του συμβάντος. Επομένως περιμένουμε να βρεθεί λύση σε αυτό το εντελώς ψευδές ισχυρισμό», ανέφερε σε ανακοίνωση ο δικηγόρος του.

Ο Έρικ ζει στο Τσέλσι και είναι μέλος της εταιρίας Hutton Collins από το 2002.

Κατά τη διάρκεια διαφόρων συναλλαγών εκπροσώπησε τον Hutton Collins στους τομείς των μέσων μαζικής ενημέρωσης / τηλεπικοινωνιών, κλπ., ενώ σήμερα εκπροσωπεί την εταιρία στα διοικητικά συμβούλια του Byron Hamburg Hamburg και ήταν υπεύθυνος για την επένδυση της επιχείρησης στην Caffè Nero.

Εκατομμυριούχος τραπεζίτης ο άνδρας που έσπρωξε τη γυναίκα στις ρόδες λεωφορείου- Το αρνείται ο ίδιος [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Πάντως ο ίδιος συνελήφθη από το σπίτι του το μεσημέρι της Πέμπτης και οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα του νότιου Λονδίνου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τζόκινγκ ΛΟΝΔΙΚΟ λεωφορείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ