Με τρεις υποψήφιους η εκλογή νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Με τρεις υποψήφιους η εκλογή νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τρεις υποψήφιους φαίνεται να οδηγείται το ΠΑΣΟΚ στη διαδικασία εκλογής του νέου προέδρου του. Οπως όλα δείχνουν εκτός του Ευάγγελου Βενιζέλου που μετά τη συμφωνία του με τον Ανδρέα Λοβέρδο φαντάζει το φαβορί, θα υπάρχουν ακόμη δύο υποψηφιότητες.
Η μία είναι του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ο οποίος επιμένει ακόμη στην αρχική του θέση που μάλιστα έχει διατυπώσει προ πολλών εβδομάδων.

Η άλλη (τρίτη κατά σειρά) αναμένεται να προέρχεται από το αποκαλούμενο παπανδρεϊκό μπλοκ. Τρεις είναι οι εν δυνάμει υποψήφιοι: Οι κύριοι Χρήστος Παπουτσής και Χάρης Καστανίδης καθώς και η κυρία Λούκα Κατσέλη.
Η πλευρά αυτή εδώ και ημέρες συσκέπτεται στην προσπάθειά τους να καταλήξουν στο πρόσωπο εκείνο που θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να διεκδικήσει με αξιώσεις την αρχηγία ή έστω τη δυνατότητα για την καλύτερη δυνατή καταγραφή δυνάμεων ενόψει της επόμενης ημέρας στο ΠΑΣΟΚ.

Και οι τρεις πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, θα επιδιώξουν συνάντηση με τον απερχόμενο πρόεδρο Γιώργο Παπανδρέου για μια διεξοδική συζήτηση...

Ο κ. Παπανδρέου παρότι δεν έχει εκφραστεί δημοσίως για τις εξελίξεις φέρεται να έχει απαντήσει στον κ. Βενιζέλο ότι δεν έχει τη δυνατότητα να αποτρέψει μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα κάποιου στελέχους.

Πάντως οι εισηγήσεις που δέχεται από διάφορες πλευρές είναι να επιχειρήσει να το κάνει καθώς, όπως του λένε, μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα από το προεδρικό μπλοκ που δεν θα πάει καλά θα αποτελεί και προσωπική του ήττα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ