Κωνσταντινόπουλος: Καμία συνεργασία με πολιτικούς τυχοδιώκτες τύπου Κουρουμπλή - iefimerida.gr

Κωνσταντινόπουλος: Καμία συνεργασία με πολιτικούς τυχοδιώκτες τύπου Κουρουμπλή

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Alexandros Michailidis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση εναντίον του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή με αφορμή τις δηλώσεις του για το άρθρο Λαλιώτη και τη συνεργασία ΠΑΣΟΚ -ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Ο Λαλιώτης, δήλωσε σήμερα ο κ. Κουρουμπλής, έστειλε το μήνυμα και είναι ξεκάθαρο: «Δεν μπορεί η παράταξη που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου να γίνει δεκανίκι της πιο σκληρής νεοφιλελεύθερης πολιτικής του κ. Μητσοτάκη. Η μόνη επιλογή της πρέπει να είναι ένα μεγάλο ριζοσπαστικό αντινεοφιλελεύθερο μέτωπο σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Απαντώντας μέσω Facebook ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, χαρακτήρισε τον υπουργό Ναυτιλίας «πολιτικό τυχοδιώκτη», ενώ παράλληλα έκλεισε την πόρτα συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, ο κ. Κωνσταντινόπουλος έγραψε:

«Ο κ Κουρουμπλής ήταν ο άνθρωπος που το 2012 παίζοντας θέατρο στη Βουλή κ με τρεμάμενη φωνή μας είπε «συγκινημένος» ότι δεν μπορεί να ψηφίσει 2,5δις μέτρα γιατί του έστειλε επιστολή η κόρη του! Με ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε 20 δις μέτρα αλλά η κόρη του δεν έστειλε ούτε ένα γράμμα..

Ξεπέρασε εύκολα την συνεργασία με τον ακροδεξιό Καμμένο και ούτε ένα γράμμα από την κόρη …

Ο κ ΤΣΙΠΡΑΣ τον επιβράβευσε για τις υπηρεσίες του ως δούρειο ίππο του ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ & τον κρατά στην υπουργική καρέκλα!

Ο ΣΥΡΙΖΑ με τις πολιτικές του θα επαναφέρει τη ΝΔ & το νεοφιλελεύθερο Μητσοτάκη όπως λέει ο κ Κουρουμπλής στην πλειοψηφία της Βουλής,μην ψάχνει συνενόχους .

Το ΠΑΣΟΚ η Δημοκρατική Συμπαράταξη έχει μια επιλογή, την δεύτερη θέση στις επόμενες εκλογές,

Προϋπόθεση, καμία συνεργασία με πολιτικούς τυχοδιώκτες τύπου κ Κουρουμπλή κλπ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ