Η Πίπα ζητά μισό εκ. ευρώ για να δώσει μία... συνέντευξη! - iefimerida.gr

Η Πίπα ζητά μισό εκ. ευρώ για να δώσει μία... συνέντευξη!

ABC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όπρα Γουίνφρι, Μπάρμπαρα Γουόλτερς και Ματ Λάουερ σφάζονται για το ποιος θα πάρει μία... συνέντευξη από την Πίπα Μίντλετον, η οποία, σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν, θα προτιμήσει αυτόν που θα καταθέσει στον τραπεζικό της λογαριασμό 470.000 ευρώ.

Η Πίπα Μίντλετον, αδελφή της Κέιτ Μίντλετον - ή δούκισσας Κάθριν, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου, ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για να το παρουσιάσει στο αμερικανικό κοινό.

Αρχικά, στη μάχη της διεκδίκησης της Πίπα Μίντλετον, είχαν μπει μόνο οι κυρίες, δηλαδή η Όπρα Γουίνφρι και η Μπάρμπαρα Γουόλτερς. Μάλιστα, είχαν δώσει εντολή στους συνεργάτες τους να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να πείσουν την αδελφή της Κέιτ Μίντλετον, να κάτσει στον καναπέ τους.

Η δεύτερη όμως, η Μπάρμπαρα Γουόλτερς δηλαδή, φαίνεται να αποσύρθηκε από τη μάχη της διεκδίκησης, όταν, σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν, η Πίπα Μίντλετον φέρεται να ζήτησε 470.000 ευρώ. Η δημοφιλής παρουσιάστρια διευκρίνισε ότι το ειδησεογραφικό τμήμα του «ABC» δεν πληρώνει για συνεντεύξεις

Και εκεί που πήγε να χαρεί η Όπρα Γουίνφρι, αφού η αντίπαλός της αποσύρθηκε από μόνη της, εμφανίστηκε στη γωνία ο Ματ Λάουερ του NBC, ειδικός στα πριγκιπικά θέματα, αφού τον περασμένο Απρίλιο κάλυψε τον πριγκιπικό γάμο για λογαριασμό του δικτύου του και στο παρελθόν έχει πάρει συνεντεύξεις από τους πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρυ, ο οποίος επιθυμεί και αυτός διακαώς να καθίσει την Πίπα στον καναπέ του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ