Αεροπορική εταιρεία της Σαουδικής Αραβίας επιβάλλει dress code -Τέλος τα κοντά και τα διαφανή - iefimerida.gr

Αεροπορική εταιρεία της Σαουδικής Αραβίας επιβάλλει dress code -Τέλος τα κοντά και τα διαφανή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκεκριμένα ρούχα θα πρέπει να φορούν από εδώ και πέρα όσοι ταξιδεύουν με την Saudia Airlines αν θέλουν να ταξιδέψουν με την συγκεκριμένη αεροπορική εταιρία.

Η εταιρία εξέδωσε ανακοίνωση κατά την οποία οι επιβάτες θα πρέπει να σέβονται τους κανονισμούς και να φορούν ρούχα τα οποία να μην είναι προκλητικά.

Λεπτά υφάσματα και κοντά ρούχα που αφήνουν εκτεθειμένα τους ώμους και τα πόδια απαγορεύονται σε όσους σκοπεύουν να ταξιδέψουν με την Saudia Airlines.

Μετά την ανακοίνωση της εταιρίας δεν έλειψαν και οι αντιδράσεις, με τους χρήστες του διαδικτύου να κατακρίνουν αυτή την απόφαση, ενώ μερικοί συμφώνησαν με αυτό, αναφέροντας πως ήταν μία πολύ σωστή απόφαση.

Βέβαια, όσοι ήταν διαφορετικής εθνικότητας δεν είδαν με θετική ματιά αυτούς τους κανονισμούς, καθώς θα έπρεπε να πάρουν ειδικά ρούχα μόνο και μόνο για την πτήση τους ή απλώς να την ακυρώσουν.
Για το συγκεκριμένο ζήτημα τοποθετήθηκε και ο πρώην υπουργός Υγείας και Τουρισμού της Σαουδικής Αραβίας Ali Al Ghamdi ο οποίος τόνισε πως σε πολλές οι αεροπορικές εταιρείες ανά τον κόσμο υπάρχουν ενδυματολογικοί κανόνες, οπότε κακώς ασκείται τέτοια κριτική στην Saudia Airlines.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αεροπορική εταιρία SAUDIA AIRLINES ρούχα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ