Ο Μπέκαμ αποβλήθηκε από παιδικό αγώνα - iefimerida.gr

Ο Μπέκαμ αποβλήθηκε από παιδικό αγώνα

Ντέιβιντ Μπέκαμ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκάλυψε σε τηλεοπτική συνέντευξή του πως αποβλήθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης σε παιδικό αγώνα επειδή διαμαρτυρήθηκε για την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ένας επτάχρονος, ο οποίος δεν ήταν καν ο γιος του!

«Είχα πάει να παρακολουθήσω έναν αγώνα μικρότερων παιδιών από την ομάδα του γιου μου (Ρόμεο) και δόθηκε ένα πέναλτι. Ο διαιτητής απέβαλε το παιδί που το έκανε και του φώναζα "Έλα τώρα, είναι μόλις επτά χρονών, δεν μπορείς να τον αποβάλεις". Εκείνος με κοίταξε και είπε "Κι όμως, μπορώ". Εγώ επέμενα λέγοντας "Δεν μπορείς, είναι μόλις επτά χρονών". Τότε ήρθε προς το μέρος μου και μου έδειξε κόκκινη κάρτα. Μου είπε να φύγω από το γήπεδο. Σοβαρολογώ. Βγήκα έξω και περίμενα μέχρι να ξεκινήσει ο αγώνας του γιου μου», δήλωσε ο 36χρονος μέσος για το περίεργο αυτό περιστατικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ