Ο πιο εύκολος τρόπος να καθαρίσεις την πλάκα του σίδερου ρούχων - iefimerida.gr

Ο πιο εύκολος τρόπος να καθαρίσεις την πλάκα του σίδερου ρούχων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σιδέρωμα, αυτός ο πονοκέφαλος.

Πολλές φορές, γίνεται εντονότερος όταν το σιδέρωμα δεν γίνεται κάτω από «φιλικές» για την υπομονή μας συνθήκες. Ηταν, είναι και θα είναι μια από τις αναπόφευκτες δουλειές του σπιτιού που χωρίς βοήθεια μοιάζει με αγγαρεία. Καμία οικιακή συσκευή δεν μπορεί να παραμείνει ανέπαφη με τη φθορά του χρόνου.

Όταν μάλιστα χρησιμοποιείται σχεδόν σε καθημερινή βάση, δύσκολο να μην εμφανίσει τα αναπόφευκτα σημάδια που φέρνει η συχνή χρήση.

Το σίδερο δεν έχει κανόνες μόνο στη χρήση του αλλά και στη συντήρησή του. Χρειάζεται τακτικά την απαραίτητη περιποίηση που θα παρατείνει τη διάρκειά του στο χρόνο. Τα σίδερα ατμού –λόγω του ότι χρησιμοποιούμε κατά κύριο λόγο νερό βρύσης και όχι αποσταγμένο- συχνά εμφανίζουν λεκέδες, άλατα και σκουριά (και βέβαια αυτοί οι λεκέδες μεταφέρονται και στα ρούχα).

Ακολουθεί ένας εύκολος και απλός τρόπος για να αφαιρέσετε τους λεκέδες από την πλάκα του σίδερου.

Ο πιο εύκολος τρόπος να καθαρίσεις την πλάκα του σίδερου ρούχων στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σιδέρωμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ