Τραγωδία στη Λέσβο: Νεκρά δύο αδέρφια από φωτιά σε παλιό σπίτι εργατικών κατοικιών [εικόνες]

Τραγωδία στον Πολιχνίτο Λέσβου καθώς δύο άνδρες έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε παλιό σπίτι στις εργατικές κατοικίες.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 2:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής. Λόγω της έντασης της φωτιάς το σπίτι κάηκε ολοσχερώς με αποτέλεσμα να καταρρεύσει και η στέγη του.

Οι πυροσβέστες εντόπισαν τους δύο άνδρες, ελληνικής καταγωγής, νεκρούς κατά τη διάρκεια του αποκαθαρισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δύο αδέρφια, ο ένας είχε γεννηθεί το 1961 και ο δεύτερος το 1963. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μητέρα των δύο αντρών κατάφερε να βγει από το σπίτι.

Σύμφωνα με το lesvonews.net, τα δύο αδέλφια, που αντιμετώπιζαν προβλήματα νοητικής στέρησης, ζούσαν μαζί με την ηλικιωμένη μητέρα τους. Δυστυχώς η μεγάλη ηλικία της και τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει δεν της επέτρεψαν να βγάλει έξω από το φλεγόμενο σπίτι τα δύο της παιδιά.

Μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς η άτυχη μητέρα Α.Κ., που πριν μερικά χρόνια είχε χάσει το σύζυγό της, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης σοκαρισμένη και με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Απαντήσεις στο γιατί εκδηλώθηκε η πυρκαγιά αναζητά το ανακριτικό της πυροσβεστικής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και με βάση τη μαρτυρία της άτυχης γυναίκας η πυρκαγιά προκλήθηκε από αναμμένο καντήλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λέσβος φωτιά αδέρφια πολιχνιτος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ