Nolan: Εκεί όπου ο Σωτήρης Κοντιζάς σκηνοθετεί με μαεστρία κάθε νέα γαστριμαργική απόλαυση - iefimerida.gr

Nolan: Εκεί όπου ο Σωτήρης Κοντιζάς σκηνοθετεί με μαεστρία κάθε νέα γαστριμαργική απόλαυση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλοί θα σπεύσουν να υποστηρίξουν ότι η επιτυχία του εστιατορίου Nolan, οφείλεται κατά ένα μεγάλο μέρος στη συμμετοχή του ιδρυτή και σεφ του Σωτήρη Κοντιζά στο ελληνικό ριάλιτι γαστρονομίας και μαγειρικής Masterchef.

Στην πραγματικότητα όμως, ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν χρειαζόταν ιδιαίτερες συστάσεις. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2005, αφού εγκατέλειψε μια καριέρα στα χρηματοοικονομικά.

Η ιδέα του Nolan, γεννήθηκε στο Π-Βοx όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς, ως sous-chef γνώρισε τον συνιδιοκτήτη του εστιατορίου Κώστα Πισσιώτη και (ευτυχώς για εμάς και τη γαστρονομία) αποφάσισαν να συνεταιριστούν.

Το όνομά του το οφείλει στον Christopher Nolan (Άγγλος σκηνοθέτης -inception-interstellar) και τη μεγάλη του επιτυχία στο μαγικό πάντρεμα πιάτων από την Ιαπωνία με ολόφρεσκα ελληνικά υλικά.

Τα Νoodles με χταπόδι (αγαπημένο πιάτο του Σωτήρη Κοντιζά), τα φασολάκια με την πούδρα από συκωτάκια, τα πεντανόστιμα Nolan fried chicken, το Ceviche φρικασέ, η συγκλονιστική πάπια, οι μαρέγκες, είναι μόνο μερικά από τα πιάτα που μπορείτε να απολαύσετε στο Nolan.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε φωτογραφίες στο BOVARY.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ