ΑΕΚ: Ελπίζει ακόμα για Αραούχο -Είναι τρίτη επιλογή στη Λας Πάλμας - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Ελπίζει ακόμα για Αραούχο -Είναι τρίτη επιλογή στη Λας Πάλμας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την είδηση ότι ο Αραούχο αποτελεί τρίτη επιλογή του προπονητή της Λας Πάλμας δημοσιεύει σήμερα ισπανική εφημερίδα, προκαλώντας εκ νέου αισιοδοξία στις τάξεις των φιλάθλων της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η έγκυρη εφημερίδα La Provincia και το sport-fm, ο «Τσίνο» δεν συμπεριλαμβάνεται στις πρώτες επιλογές του προπονητή του. Το δημοσίευμα θέλει τον νεοαποκτηθέντα Τζόναθαν Καλέρι να έχει καπαρώσει τη θέση του βασικού σέντερ φορ, αναφέροντας ότι οι εμφανίσεις του στα φιλικά (έχει πετύχει 4 γκολ) έχουν δικαιώσει τις προσδοκίες και έχουν επιβεβαιώσει ότι θα αποτελέσει αναμφισβήτητα την πρώτη επιλογή για τη γραμμή κρούσης.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι το προβάδισμα του Αργεντινού ενισχύεται από το γεγονός ότι ο ανταγωνιστής του, Σέρχιο Αραούχο, τραυματίστηκε στο γόνατο και έμεινε πίσω. Μπορεί λοιπόν το επιτυχημένο πέρασμά του από την ΑΕΚ να γέννησε προσδοκίες, όπως αναφέρεται, ωστόσο το γεγονός ότι θα πρέπει να περιμένει για να αποδείξει την αναγέννησή του αποτελεί ήδη μειονέκτημα.

Αλλά εκτός από τον Καλέρι, ο Αραούχο θα έχει μπροστά του και τον Μπόατενγκ. Ο Γκανέζος επιθετικός περιγράφεται ως ο πιο αναγνωρίσιμος παίκτης της Λας Πάλμας, ο οποίος μάλιστα προέρχεται «από μια φανταστική σεζόν». Από τη στιγμή, λοιπόν, που και ο Μπότανεγκ τοποθετείται συνήθως στην κορυφή της επίθεσης και ότι οι άλλες δύο θέσεις στα άκρα (σε σύστημα 4-3-3) μοιάζουν επίσης καπαρωμένες από τους Βιτόλο και Βιέρα, ο χώρος για τον Αραούχο μειώνεται.

Αντιθέτως, αυξάνονται οι ελπίδες της ΑΕΚ και των φιλάθλων της ότι θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις προκειμένου ο «Τσίνα» να ξαναφορέσει τη φανέλα της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ αραουχο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ