Το θαυματουργό φρούτο που μπορεί να καταπολεμήσει το δυσάρεστο πρήξιμο - iefimerida.gr

Το θαυματουργό φρούτο που μπορεί να καταπολεμήσει το δυσάρεστο πρήξιμο

Φωτογραφία :Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα από τα πιο κοινά προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν στην καθημερινότητα τους, τόσο οι γυναίκες, όσο και οι άντρες, είναι το πρήξιμο στην περιοχή της κοιλιάς.

Η διάταση αυτή είναι μια αρκετά δυσάρεστη κατάσταση, η οποία δεν επηρεάζει μόνο την εξωτερική εικόνα του ατόμου (σκέψου μόνο όλες αυτές τις φορές που θέλησες να φορέσεις ένα εφαρμοστό ρούχο και κοιτώντας τον εαυτό σου στον καθρέφτη νόμιζες ότι έχεις πάρει πολλά κιλά από το πουθενά), αλλά επηρεάζει αρνητικά τη διάθεση, την ψυχολογία ακόμα και τη σωματική δραστηριότητα.

Οι παράγοντες που μπορεί να προκαλούν το πρήξιμο ποικίλουν. Το πεπτικό σύστημα αλλάζει ανάλογα με την ποσότητα και την ποιότητα των τροφών που κανείς καταναλώνει, αλλά ανάμεσα στις αιτίες βρίσκονται η υπερβολική συσσώρευση αερίων στο έντερο, το στρες που με τη σειρά του προκαλεί κατάποση αέρα, το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, η τροφική δυσανεξία, κάποια ορμονολογική διαταραχή αλλά ακόμη και η χαμηλή πίεση του αέρα κατά τη διάρκεια μιας πτήσης.

Διαβάστε περισσότερα για το φρούτο που ανακουφίζει από το πρήξιμο και τη δυσκοιλιότητα στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ