Χορηγία - μαμούθ για τη Λίβερπουλ - iefimerida.gr

Χορηγία - μαμούθ για τη Λίβερπουλ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για χάρη της σχετικά άγνωστης φίρμας αθλητικής ένδυσης Warrior η Λίβερπουλ αποφάσισε να εγκαταλείψει την Adidas καθώς η αμερικάνικη εταιρεία της προσέφερε χορηγία ρεκόρ για το αγγλικό ποδόσφαιρο ύψους 25 εκατ. λιρών ετησίως.

Η Warrior, που εδρεύει στο Γουόρεν του Μίσιγκαν στις ΗΠΑ και αποτελεί θυγατρική της επίσης εταιρείας αθλητικής ένδυσης New Balance, έψαχνε τρόπο για να επεκτείνει τις δραστηριότητές της, οι οποίες περιορίζονταν κυρίως στο χώρο του λακρός. Το ποδόσφαιρο θεωρήθηκε ιδανικό πεδίο πωλήσεων και με δεδομένο πως πρόσφατα η Λίβερπουλ αγοράστηκε από Αμερικάνο επιχειρηματία και είναι τέταρτη σε πωλήσεις παγκοσμίως -πίσω από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα- κρίθηκε από τη Warrior ως ο πλέον κατάλληλος σύλλογος για να εισαγάγει το σήμα της στο χώρο.

Οι «ρεντς», φυσικά, πολύ δύσκολα μπορούσαν να πουν «όχι» στα 25 εκατ. που τους προσέφεραν και ήταν ως ποσό διπλάσιο από τη χορηγία της Adidas, που τους έντυνε τα τελευταία έξι χρόνια.

Έτσι μετά από χρόνια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε τα πρωτεία στον συγκεκριμένο τομέα, αφού το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τη Nike της αποφέρει 23,5 εκατ. λίρες ετησίως.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ