Liberation: Οταν ο Κιμ Γιονγκ Ουν «ντύθηκε» Ντόναλντ Τραμπ [εικόνα] - iefimerida.gr

Liberation: Οταν ο Κιμ Γιονγκ Ουν «ντύθηκε» Ντόναλντ Τραμπ [εικόνα]

Με ένα εξαιρετικά εύστοχο εξώφυλλο κυκλοφορεί η Liberation την Πέμπτη/ Φωτογραφία: Liberation
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα εξαιρετικά εύστοχο εξώφυλλο κυκλοφορεί η Liberation την Πέμπτη.

Κιμ Γιονγκ Ουν και Τραμπ σε συσκευασία... ενός. Δύο ηγέτες που κρατούν το μέλλον του πλανήτη στα χέρια τους. Δύο ηγέτες που κυριολεκτικά παίζουν με ολόκληρο τον πλανήτη ένα σχεδόν τραγελαφικό παιχνίδι για το ποιος έχει τα μεγαλύτερα όπλα, γίνεται στο εξώφυλλο της Liberation...ένας άνθρωπος. Ένα πρόσωπο με τις ίδιες ακραίες και επικίνδυνες ιδέες.

Τα φραστικά επεισόδια και οι εκατέρωθεν απειλές, μεταξύ ΗΠΑ και Βόρειας Κορέας, μετά τα απόρρητα αμερικανικά έγγραφα περί πυρηνικών κεφαλών που διαθέτει η Πιονγιανγκ, μονοπωλούν το ενδιαφέρον του πλανήτη με έναν ενδεχόμενο πυρηνικό πόλεμο να καραδοκεί.

Στο περιπαικτικό και ομολογουμένως, πολύ επιτυχημένο πρωτοσέλιδο της Liberation, ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν και ο Αμερικανός Πρόεδρος είναι ένα πρόσωπο, με τα χαρακτηριστικά μαλλιά και ρούχα του Ντόναλντ Τραμπ.

Liberation: Οταν ο Κιμ Γιονγκ Ουν «ντύθηκε» Ντόναλντ Τραμπ [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Liberation Κιμ Γιονγκ Ουν Ντόναλντ Τρααμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ