Αφγανιστάν: Aγνωστοι σκότωσαν 2 εργαζόμενες σε εταιρεία ασφαλείας- Τραυμάτισαν άλλες 2 - iefimerida.gr

Αφγανιστάν: Aγνωστοι σκότωσαν 2 εργαζόμενες σε εταιρεία ασφαλείας- Τραυμάτισαν άλλες 2

Αγνωστοι σκότωσαν 2 εργαζόμενες σε εταιρεία ασφαλείας και τραυμάτισαν άλλες 2 έξω από αεροπορική βάση στην Καμπούλ/ Φωτογραφία: Massoud Hossaini/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στόχος των πυρών δύο ενόπλων που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα έξω από την αεροπορική βάση Μπαγκράμ, κοντά στην Καμπούλ, έγινα 4 γυναίκες.

Δύο Αφγανές οι οποίες εργάζονταν με συμβάσεις για μια εταιρεία ασφαλείας κι έκαναν σωματική έρευνα σε πρόσωπα που εισέρχονταν στην σκοτώθηκαν και άλλες δύο τραυματίστηκαν, δήλωσαν αξιωματούχοι.

«Οι δύο από αυτές σκοτώθηκαν και οι άλλες δύο τραυματίστηκαν», διευκρίνισε η Ουαχίντα Σακάρ, μια εκπρόσωπος του κυβερνήτη της επαρχίας Παρουάν ενώ πρόσθεσε ότι «Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν».

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ανάληψη της ευθύνης ενώ εκπρόσωπος των Ταλιμπάν, ο Ζαμπιουλάχ Μουτζάχιντ, δήλωσε ότι προσπαθεί να εξακριβώσει τι συνέβη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καμπούλ Αφγανιστάν νεκρές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ