Ενα λουλούδι που μοιάζει με μαργαρίτα είναι το big trend στο χώρο της ομορφιάς - iefimerida.gr

Ενα λουλούδι που μοιάζει με μαργαρίτα είναι το big trend στο χώρο της ομορφιάς

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποτελεί γεγονός, ότι η επαφή μας με τη φύση γίνεται ολοένα και πιο στενή. Οι καθημερινές μας ανάγκες μας κάνουν να αναζητούμε τις ευεργετικές της ιδιότητες όχι μόνο στην ψυχική μας υγεία, αλλά και στη βελτίωση της εξωτερικής μας εμφάνισης και την περιποίηση μας.

Αιθέρια έλαια και βότανα γίνονται οι καλύτεροι μας σύμμαχοι ενάντια στη γήρανση και μας χαρίζουν απλόχερα λάμψη και ομορφιά μέσα από την πλούσια και αποτελεσματική τους δράση είτε τα εφαρμόζουμε απευθείας στο σώμα μας είτε επωφελούμαστε από αυτήν όταν χρησιμοποιούνται ως συστατικά στα προϊόντα των beauty brands.

Κι αν μέχρι τώρα είχαμε μάθει πολλά για τα ελιξίρια ομορφιάς και νεότητας όπως το έλαιο καρύδας, το έλαιο jojoba ή το μετάξι, η φύση μας συστήνει ένα από τα πιο γοητευτικά της λουλούδια, που θα μπορούσε μεν να κοσμεί κάποιον χώρο και να του προσθέτει εντυπωσιακό χρώμα, αλλά έχει πολλά να προσφέρει τόσο στον οργανισμό, όσο και στο δέρμα μας.

Το λουλούδι που έχει γίνει νέο trend στην περιποίηση στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ομορφιά trend έλαιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ